Šta je novo?

VB4 Ispao Džordž, Tamarin dečko se nudi da uđe u kuću!

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB4 Ispao Džordž, Tamarin dečko se nudi da uđe u kuću!

Taksista Džordž Rkman izbačen je iz kuće jer je dobio najmanje glasova publike, a najviše svojih ukućana, koji su se žalili da se brzo ljuti i preglasno hrče. S druge strane, u Kuću možda uđe Tamarin dečko, koji se sam preporučio.​


Puls - 10. 04. 2011.22:48hDžordž je skoro od svih ukućana dobio najveći broj poena za izlazak, a zamerke koje su uputili na njegov račun bile su uglavnom da je vulgaran, da ima nepotrebne komentare, kao i da preglasno hrče i prdi. Soraja je izbegla izbacivanje, dok je Nirmal dobio najmanje glasova od ukućana. Džordž ni malo nije delovao potrešeno što je ispao, naprotiv, kao da mu je laknulo što je konačno na slobodi.


S druge strane, priča u kući i oko nje se nastavlja, a ljubavni trougli se umnožavaju.Gostujući u emisiji "Veliki Brat - izbacivanje", Slaven Blagić , Tamarin momak koji je preskočio ogradu zbog ljubavi, otvorio je dušu i pokazao da je daleko od naprasitog momka kakvog su ga predstavljali posle incidenta na ogradi.

- Kada mi je Tamara rekla da želi da uđe u kuću Velikog Brata, nisam bio oduševljen, ali sam je podržao", ispričao je Slaven. On se prošle nedelje popeo merdevinama na ogradu "otpada" i počeo da se objašanjava sa svojom devojkom i njenom simpatijom u Kući, Nikolom. "Još pre nego što je ušla, rekao sam joj da će on, kome sam dao nadimak Bela Mečka, skočiti odmah na nju, ali ona nije verovala".

- Verovao sam joj, ali sada je to poverenje donekle izgubljeno. Ipak, nadam se da će biti i vraćeno", dodajući da nije siguran da li je sprečio da Tamara ode predaleko i uradi nešto zbog čega će zažaliti, ali se nada da se ona malo trgla. Takođe, potpuno iskreno, rekao je: "Da sam video nekog kako radi ono što sam uradio ja, rekao bih da je psihopata, ljubomorni kreten... Ali samo ja znam kako sam se osećao kada sam video da je Nikola onako poljubio za laku noć. Tog momenta sam se spakovao i otišao do kuće."

Ovaj simpatični momak rekao je da bi, ukoliko bi mu Veliki Brat ponudio da uđe u kuću, to odmah prihvatio. Da li će VB zagristi udicu, videćemo.

 
Poslednja izmena od urednika:
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Dzordz Rkman Intervju Nakon Izbacivanja

Dzordz Rkman Intervju Nakon Izbacivanja

Većina stanara glasala je za njega ga je jer im se ne sviđa njegov smisao za humor, a Duško ga je htio izbaciti jer mu jako zamijera što zbog njega ima ružnu frizuru. George, Soraja i Nirmal bili su nominirani za ispadanje iz BB kuće.​


Nirmal je bio uvjeren da neće biti nominiran i vidno se iznenadio kad je Veliki Brat izgovorio njegovo ime i rekao mu da sjedne na 'vruću stolicu'. Soraja je jednom već ispala iz kuće, a posrećilo joj se i ovaj put. Iz BB kuće ispao je George Rkman.

- Nije mi žao što sam ispao. Dapače, drago mije što su me izbacili jer više nisam mogao izdržati na otpadu - rekao je George.

Bojana je Soraji dala dva boda za ispadanje jer je smatra arogantnom. Jedan bod dala je Georgeu jer ima čudan smisao za humor. Dražen je dva boda dao Georgeu.

- Stalno pokazuje stražnjicu i tako hoda po kući, a znam da show gleda puno male djece. Mislim da to nije primjereno ponašanje za odraslog muškarca - rekao je Dražen i Soraji dao jedan bod za ispadanje jer smatra da vara na Koloseumu.'Soraja mi ide na živce'

Slavica je Georgeu dala dva boda jer je previše vulgaran, a jedan bod dala je Nirmalu jer joj se nije svidjelo njegovo ponašanje tijekom izbora za Mistera BB kuće. Lester je dva boda dao Georgeu jer smatra da često prekorači granicu i laže, a tvrdi da govori istinu. Jedan bod dao je Soraji jer Nirmala još ne poznaje, a volio bi ga upoznati. Tamara je Soraji dala dva boda jer je ni ne poznaje, a već joj ide na živce. Jedan bod dala je Georgeu.

Radašin je otrčao u ispovjedaonicu i dva boda za ispadanje dao Nirmalu jer ga ne poznaje dobro, nije mu čak ni ime znao izgovoriti. Soraji je dao jedan bod.

- Da bude jedan muški i jedna ženska. Soraja je lijepa, ali George je ipak moj prijatelj - rekao je Radašin.

Šibenčanka Marijana dva boda dala je Soraji jer smatra da često pretjeruje u tome da mora biti u pravu. Jedan je bod dala Georgeu jer brzo 'plane' što je i sama osjetila na svojoj koži.velikibrat us
 
Top