VB4 Hrvati sumnjaju da je Veliki brat namešten da pobedi Nemeš!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB4 Hrvati sumnjaju da je Veliki brat namešten da pobedi Nemeš!

Nemeš je navodno sve vreme u dogovoru s produkcijom. Internet forumaši tvrde da je rijaliti isplaniran te da je već odlučeno ko će pobediti i odneti novac. Navodni "dokaz" im je i takmičenje u pevanju.​


24sata.hr, Puls - 11. 06. 2011.10:51h

9121_naguravalisuseukucisorajareklabrandonudajojsegadi900x600417950_af.jpg

Poslednjih dana sve je više komentara kako je prvi regionalni Veliki brat namešten i kako je očiti favorit Nemeš . Stanari trenutno imaju zadatak ”Balkan Song Contest 2” u kojem će u parovima morati da otpevaju dve pesme. Pobednici će ući u finale. Nemeš, koji je u paru s Bojanom, dobio je zadatak da otpeva svoju pesmu ”Znam taj smešak”, što mnogi vide kao nameštanje produkcije da mu se osigura mesto u finalu. Neki tvrde da je on zapravo igrač produkcije i kako je sve s njegovim boravkom u kući namešteno.

Još jedna teorija zavere je i da je život Marijane Čvrljak izvan kuće drugačiji od onoga što je ispričala. Najviše sumnje internetskih forumaša izazvala je Nemeševa mlaka reakcija nakon što mu je VB rekao da nije dobio nagradu ”Adria od srca”. Nemeš je cele nedelje bio u ekstazi zbog nagrade i popularnosti pa su mnogi očekivali da će se jako naljutiti. Pojavile su se informacije da mu je produkcija za laž rekla pre samog zadatka.

Govori se i kako je, nakon što je pobegao kroz otvor za smeće, dobio 10.000 evra da ostane u VB-u. Iz produkcije Emotion, tvrde kako sve optužbe i nagađanja nisu istinita.
 
Top