Šta je novo?

VB: Joj, crni Nemeše...

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB: Joj, crni Nemeše...

Mladi pevač održao je emotivan govor u direktnom uključenju u "prenos" dodele nepostojećih nagrada "Adria u srcu".​

v207796p0.jpg

Surova osveta Velikog Brata zbog lomljenja po Kući stigla je najskupljeg ukućanina. Prva nagrada u muzičkoj karijeri Nikole Nemeševića je lažna.

"Nominovani" za nepostojeću nagradu "Adria u srcu" bili su, osim Nemeša, Nataša Bekvalac, Karolina Gočeva, Maksimilijan i Muzička radionica "Duga". A ukućanin je "osvojio" prvu nagradu u karijeri i obuzet emocijama održao govor...


"Znam da će zvučati kao kliše fraza, ali mi je iskreno žao što ne mogu večeras da budem sa svima vama", rekao je Nemeš u direktnom uključenju svojim "fanovima", odnosno snimljenom klicanju kojim mu je Veliki Brat dočarao atmosferu sa dodele nepostojećih nagrada.

"Mnogo mi znači vaša podrška u ovim trenucima izolacije. Hvala organizatorima od srca što su prepoznali nešto dobro, hvala svima koji su toliko puta slušali pesmu, hvala prijateljima i kolegama, kevo, ćale, vama hvala na bezuslovnoj podršci i ljubavi. 'Znam taj smešak' je ljubavna pesma, ali hteo sam da kažem i da kada ste voljeni, sve je moguće, verujte u sebe", izdeklamovao je mladi pevač svoj govor, i tri puta se izljubio sa devojkom koja mu je uručila nagradu.

Njegovu radost i oduševljenje bilo je zaista neprijatno gledati, ako se uzme u obzir činjenica da svi osim ukućana znaju da nagrada ne postoji. Od svega što mu je Veliki Brat napričao, istina je samo da "Znam taj smešak" ima skoro 700.000 pregleda na sajtu YouTube.

"Bio sam u pravu što sam verovao u sebe i nisam odustajao uprkos svima koji su mi govorili da odustanem. Puno mi je srce", rekao je on u ispovedaonici.

Ostali su ga dočekali aplauzima i poljupcima, ali uskoro u Kući neće biti tako lepa atmosfera, pošto će Veliki Brat saopštiti Nemešu da ga je sve vreme "ložio".

Poslušajte "nagrađenu" pesmu.(MONDO)
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Big Brother nastavlja s osvetom, uručio lažnu nagradu Nemešu: "Hvala roditeljima i

Big Brother nastavlja s osvetom, uručio lažnu nagradu Nemešu: "Hvala roditeljima i

nemes2_nagrada_emotion.jpeg

index.hr


U UTORAK navečer Big Brother je nastavio sa svojom osvetom Nemešu. Čak je otišao još jedan korak dalje - uručio mu je i lažnu nagradu! Prvo ga je pozvao u ispovjedaonicu gdje je Nemeš čekao proglašenje dobitnika, a nakon što je čuo da je to on te da je nagradu odnio među konkurencijom vrlo poznatih glazbenika počeo je skakati od sreće, a u očima su mu se vidjele i suze. Kad se malo smirio, održao je pobjednički govor, a glas mu je podrhtavao. Zahvalio je roditeljima i prijateljima koji su ga podržavali i bodrili. Dodao je i kako ta nagrada za njega znači početak ostvarivanja sna te da jedva čeka da se nastavi baviti onime što najviše voli, a to je glazba. Ukućani su mu po izlasku čestitali i rekli da su ponosni na njega iako znaju da je to samo farsa Velikog Brata.

Brandonu se ne prave igračke za djecu

Tijekom utorka Veliki brat dao je novi zadatak stanarima, a to je da od materijala prave igračke za djecu kojoj su potrebne. Iako je zadatak humanitarnog karaktera, Brandon kaže kako mu se ne radi iako je oduševljen što rade u humanitarne svrhe. Na to mu je Nikola odgovorio da se ne žali već da radi jer rade za djecu. Brandon se i dalje pokušavao izvući govoreći da ne voli raditi s drvetom. Međutim, ni Nikola nije popustio, rekao mu je da se sad dokaže kao umjetnik jer stalno govori da je jedan od njih. Brandon se potom upustio u raspravu govoreći kako nema inspiracije, ali da je već obojio dvije kocke drveta, a Nikola mu je sarkastično odgovorio: "Pa ti si onda super".


dusko_emotion.jpeg
Duško o Brandonu: Kod nas u selu nema "takvih" ljudi​

Kasnije su Lester, Horvat i Duško bili u busu te raspravljali. Lester kaže da mu je teško te se jedva suzdržava da ne nasrne na Brandona, a Horvat se slaže s njim. Duško je tijekom tog razgovora izjavio da ne može razumjeti "takve" ljude jer ih kod njega u selu nema.
 
Top