Šta je novo?

Vatrogasci pronašli ugljenisano telo

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Vatrogasci pronašli ugljenisano telo

Izvor: Blic N. Radišić | 13. 02. 2011. - 00:02h

KRAGUJEVAC - U požaru koji je izbio rano juče u Ulici Jovana Jankovića broj 15 nastradala je zasad neidentifikovana odrasla osoba, verovatno beskućnik.
116215_1003-kragujevac-pozar-foto-n-raus_hf.jpg

Žrtva verovatno beskućnik


Da li se radi o ženi ili muškarcu, do sada nije utvrđeno jer je telo koje su pronašli vatrogasci bilo potpuno ugljenisano. Kako saznajemo u policiji, istražni sudija je naložio obdukciju i tek nakon njenog završetka znaće se detalji o žrtvi, kao i o uzroku požara u naselju Palilula.

Vatrogasno-spasilačkoj brigadi u 3.40 sati komšije su prijavile požar.

- Momci koji su se vraćali iz grada primetili su vatru i počeli redom da lupaju na vrata i da nas bude. Izašli smo iz kuća, plamen je bio ogroman. Na sreću, nije zahvatio druge zgrade - priča komšija Miroljub Mihajlović.

Iako je osam vatrogasaca sa dva specijalna vozila stiglo za nekoliko minuta, za stanara ovog objekta nije bilo spasa jer se verovatno, pre nego što je izgoreo, ugušio od dima.

U staroj kući napravljenoj od naboja, niko nije živeo poslednjih pet godina. Komšije su bile iznenađene kada su vatrogasci izvukli leš jer ni sami nisu znali da tu neko stanuje. Najverovatnije se radi o beskućniku koji je treća žrtva požara u napuštenim objektima na području Kragujevca u ovoj godini.
 
Top