Šta je novo?

Uticaj gama zraka

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.791
Reč nedelje

Uticaj gama zraka

Izvor: Blic
Svetislav Basara, književnik | 19. 06. 2011. - 00:02h

Uticaj gama zraka - Bliži se, cenjeni publikume, istorijski dan kada će Ceca Ražnatović morati da stavi elektronske bukagije i da, nakon što plati neku kintu sudiji za prekršaje, odrobija svih osam meseci u tamnici gde „i akrepe memla davi“ na čitavih - varam li se - 1.500 kvadratnih metara.

Da vam pravo kažem - meni je svejedno gde će „srpska Majka“ odslužiti svoj dug. Uopšte uzev, ima tome već dvadesetak godina otkako na zbivanja u srpskoj estradnoj, poslovnoj i inoj bajagi eliti gledam kao da se događaju na onoj Supermenovoj planeti ili u nekom stripu ili čak u nekom filmu tipa „Sin City“.

Takozvani mediji, međutim, daju sve od sebe da nas što tešnje povežu sa likovima i delima izgubljenim u cyber-svemiru. Nema novina koje ne odbrojavaju dane do početka tamnovanja; nema tog novinarčića koji nas neće obavestiti o Cecinim planovima, a najdalje je otišao jedan tabloid koji se zdravo zabrinuo za primadonino zdravlje.

Šta nam, dakle, saopštava dotični tabloid. Kaže da Ceca strepi od uticaja nepoznatih gama zraka na sablasne nevene. Nanogvica - koju ovde uporno nazivaju narukvica - tvrde tabloidni eksperti, emituje veoma jako zračenje koje može ozbiljno narušiti Cecino zdravlje.

Danas
 
Poslednja izmena:
Top