Usvojeni mladić pronašao majku na Fejsbuku

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Usvojeni mladić pronašao majku na Fejsbuku

Izvor: Blic M.J. | 01. 08. 2011. - 10:57h

Danijel Iv, koji je kao beba bio dat na usvajanje, mislio je da nikada neće saznati ko je njegova prava majka.

163509_mamasin_gt.jpg
Danijel sa majkom

Međutim, društvena mreža Fejsbuk pomogla je da se ispuni jedan divan san. Danijel i njegova majka ponovo su zajedno posle 20 godina.

"Uvek sam mislio da Fejsbuk služi da pronađeš stare prijatelje iz škole, da se malo nasmeješ i našališ. Ali mene je Fejsbuk spojio sa osobom za koju sam mislio da sam je zauvek izgubio - mojom mamom", rekao je Danijel.

Danijel je znao da je usvojen ali je mislio da je nemoguće da pronađe svoju porodicu. Bio je na tragu nakon što se u bolnici slučajno sreo sa medicinskom sestrom koja je prisustvovala njegovom rođenju.

Ona se svega setila kada je u kartonu videla njegovo prezime. U to vreme je bila početnica i prvi put je tada prisustvovala usvajanju u bolnici i kaže da joj se to zauvek urezalo u pamćenje.

"Moja mama je htela da me zadrži ali je imala samo 18 godina, a već je imala bebu i o meni nije mogla da vodi računa kako je trebalo", nastavlja Danijel svoju priču.

Prošao je kroz dokumentaciju o svom usvajanju nakon čega je ukucao njeno ime na Fejsbuku i dobio je samo jedan pogodak.

163510_mama_gt.jpg
Ketrin Gaunt

"Bez razmišljanja o tome šta bih rekao, ja sam joj poslao poruku. Poruka je glasila: `Izvinjavam se što je ovako iznenada i niotkuda, ali ja mislim da ste vi moja mama. Zanima me da li me sećate`.

Posle tri dana sam dobio poruku. Kada sam pročitao: "Dragi moj sine", počeo sam da plačem".

Danijelova majka Ketrin Gaunt (40) koja i dalje živi u Česterfildu, sada je udata i ima troje dece.

"U mojoj glavi Danijel je i dalje bio beba koju sam predala. Samo sam želela da zagrlim malog dečaka za kojim sam čeznula toliko dugo. Sreli su se sledećeg dana i ona ga ja upoznala sa ostatkom porodice uključujući i brata Adama (24).

"Danije i Adam jako liče. Puno imam da zahvalim Fejsbuku, jer su mi oni vratili moju bebu", rekla je Ketrin.

Natrag