Usb stick 8gb problem.!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
14
Ljudi jel mi moze neko pomoci u vezi ovog problemcica..kupio sam Usb stick Sandisk titanum cruzer 8gb.Neko vreme radio i onda nemogu da ga otvorim.cak ni da ga formatiram,.zatim sam formatirao comp i onda je sve bilo ok,mislio sam da je rjec bila o nekom virusu,ali nije.opet ista stvar.samo sto sam nekako uspio otvoriti stick preko usb hub adaptera.formatirao ga ali opet nista.navodno ovi stickovi imaju U3 Luncher s kojim kako vidim dosta ljudi ima problema. Pa eto ako neko ima neko iskustvo ili zna sta bi mogao da uradim da bi ovo rjesio.poludio sam vise..samo da dodam da je sistem vista 64bit..Hvala svima unapred..Pozz

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Za 8Gb USB....format je isljucivo FAT32 ( eventualno FAT16 )

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Ja sam isto kupio USB Scandisc Cruzer 2gb i nisam imao nikakvih problema,a sto se tice U3 Launchera njega sam se odmah rijesio.

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
14
Upravu si 2dulle..Evo rjesio sam,tako sto sam izbacio ovaj U3 Luncher.problem je u njemu bio.uvjek mi otvara drugi drive lether, umjesto M,U3 luncher se otvara na L drive. izbrisao sam taj drive lether,restartao comp i sad je sve ok..Hvala svima na podrsci.,Pozdrav od Dia..!!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag