Šta je novo?

Urbano Hydra & Urbano Canalis

Član
Učlanjen(a)
27.04.2010
Poruka
1
Postovani forumasi, pozdrav...
smile1.gif

Brzo pitanje, a ako kojim slucajem neko zna odgovor... Uf... Mnogo hvalaaa...
wink1.gif


Da li je neko cuo za program Urbano Hydra ili Urbano Canalis - tvrtke StudioArs CRO, radi u AutoCad okruzenju (tako da je vezano za temu), za hidraulicki proracun i shemiranje vodovodnih cjevovoda i kanalizacije?? Kolege gradjevinci vjerovatno jesu, pa bi molio koju informaciju...

Googl'o sam cijeli dan, i nijedan jedini link za freedownload nisam nasao, sve sponzorisani linkovi (a na kraju mozda i laznjaci)... Da li neko ima, voljan je da podijeli ili da bilo kakvu informaciju oko toga?? Inace sam apsolvent Gradjevinskog fakulteta U BL, a kako sam vidio, programi su zaista mocni i korisni, narocito za hydro inzenjere... Usput, ono sto valja i kosta, cijenu legalnog programa ne znam, ali je vjerovatno paprena...??

Veliki pozdrav svima i zivili....
smile1.gif
 
Učlanjen(a)
07.05.2010
Poruka
1
Pozdrav,

Programi Urbano Hydra i Urbano Canalis su dijelovi programskog paketa StudioARS iz Rijeke ( cijeli paket sadrži 13 modula , navedeni proogrami u pitanju su 2 modula od 12 ). Sam program je nemoguće naći na internetu za skidanje. Mi u projektnom uredu radimo na StudioARS i Plateia ( izvrstan program za projektovanje cesta ). Programi su zaštićeni hardvarskim ključem, ako ste zainteresirani možemo iskopirati ključ ( sam program je inače 50.000 kna=12.000 KM svi moduli ). Ja sami inače iz Gradačca ( BiH) a radim u Hrvatskoj.

[email protected]
 
Član
Učlanjen(a)
15.02.2013
Poruka
22
ako ti treba za kanalizacije ili vodovod imaš trial version od slking sewer+. Ja sam u njemu crtal kanalizacije a kolega vodovode.
 
Top