Umalo ugušila ljubavnika grudima

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
VELIČINA
Umalo ugušila ljubavnika grudima

news_1758.jpg
Dvadesetsedmogodišnja majka troje dece Kler Smedli, koja tvrdi da ima najveće grudi u Engleskoj, doživela je šok kada je njima umalo usmrtila svog partnera Stivena u krevetu.

Kler kaže da je njen ljubavnik uvek uživao kada bi ga lagano gušila grudima. "To nam je bio stalni ritual, ali mi se ovog puta učinilo da deluje nekako mlitavo. Mislila sam da uživa i da se opustio, ali je posle par trenutaka prestao da se mrda i tada sam shvatila da više ne diše", ispričala je Kler.

U panici je počela da mu daje veštačko disanje i da okreće broj hitne pomoći, ali je
nesrećni ljubavnik na sreću došao svesti. "Mislio sam da je sve gotovo. Pokušavao sam da je udarim po ruci da bih joj dao znak da mi oslobodi glavu, ali je ona to pogrešno
protumačila. Tada sam izgubio svest i jedina je sreća što je Kler ipak na vreme shvatila šta se dešava", rekao je Stiven.

Izvor: FoNet

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Pa udario ju je po ruci da bi ona skontala? Pa sine ako se vec gusis odbacio bi je do plafona da dodjem do vazduha. A ne da je lupkam po ruci...mozak engleski....

Natrag