Šta je novo?

Ukućanima "VB" nagrada od 150.000 evra, ako ne budu psovali Video

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Veća nagrada i nova pravila rialitija


Ukućanima "VB" nagrada od 150.000 evra, ako ne budu psovali Video

Izvor: Blic M.Mijatović | 14. 03. 2011. - 09:14h | Foto: Z.Ilić

Nova sezona rialiti šoua "Velikog brata" počela je sinoć, a 16 takmičara iz celog regiona boriće se za uvećanu nagradu od 150.000 evra u kući na Košutnjaku, ali samo ako se budu pridržavali novih pravila.

125015_veliki-brat-smanjeno_f.jpg

Veliki brat uspeo je novim pravilima da zbuni i iznenadi nove ukućane


U svom prvom obraćanju stanarima Veliki brat ih je obavestio da je uprkos svetskoj krizi odlučio da nagrada pobedniku bude uvećana za 50.000 evra.

Međutim, pobednik će cifru od 150.000 evra moći da ponese kući samo ukoliko se bude pridržavao mnogih novih pravila, koja važe od ove sezone, a svako kršenje pravila kažnjavaće se novčano.

Ukućani su obavezni da slušaju sve što im Veliki brat kaže, dok on govori ne smeju da ga prekidaju. Ukućani ne smeju da puše, ne smeju da psuju, ne smeju da šapuću i ne smeju da tepaju Velikom bratu.

Svaka naznaka nasilja biće najstrože kažnjena, zabranjene su im i verbalne pretnje, uznemiravanje i fizički napad, kao i diskriminacija po bilo kom osnovu.

Čim su stanari napustili ispovedaonicu Veliki brat ih je obavestio i da će danas odmah nakon buđenja morati da nominuju jednog ukućanina, te da ih očekuje prvo izbacivanje.

Pogledajte kako su stanari reagovali na nova pravila Velikog brata:

 
Poslednja izmena od urednika:
Top