Ukrao laptop, vratio USB

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ukrao laptop, vratio USB

20. oktobar 2010. 12:14 > 12:15

Revnosni švedski lopov vratio je vlasniku sve fajlove sa ukradenog laptopa na USB memoriji.

v186472p0.jpg

Guliver/Getty images

Profesor Univerziteta Umea u Švedskoj bio je očajan kada mu je ukraden prenosivi računar, na kom je čuvao produkte svog desetogodišnjeg rada. Prijavio je krađu i "digao ruke" od laptopa, ali se zaprepastio kada mu je nedelju dana kasnije poštom stigao USB, na kom je pronašao kompletan sadržaj svog kompjutera.

"Bio sam potpuno šokiran! Osoba koja je ukrala mora da je provela sate prebacujući podatke na prenosivu memoriju. Iako mi je kompjuter ukraden, ovo je gest koji mi vraća nadu u čovečanstvo", rekao je on švedskoj štampi.

Profesor je dodao da je na USB memoriji zatekao "ceo svoj život", i zahvalio se lopovu.

(MONDO)

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Švedska: Ukrao laptop, podatke vratio vlasniku na USB-u!

Švedska: Ukrao laptop, podatke vratio vlasniku na USB-u!

20.10.2010u 15:14 h
Profesor Univerziteta Umea u Švedskoj bio je očajan kada mu je ukraden prenosivi "laptop" kompjuter, na kome je čuvao podatke iz svog desetogodišnjeg rada.

Prijavio je krađu i "digao ruke" od laptopa, ali se zaprepastio kada mu je sedam dana kasnije poštom stigao USB, na kome je pronašao kompletan sadržaj svog kompjutera.

"Bio sam potpuno šokiran! Osoba koja je ukrala mora da je provela sate prebacujući podatke na prenosivu memoriju. Iako mi je kompjuter ukraden, ovo je gest koji mi vraća nadu u čovječanstvo", rekao je profesor švedskoj štampi koja nije navela njegovo ime.

Profesor je dodao da je na USB memoriji zatekao "cio svoj život", i zahvalio se lopovu.

Izvor: Mondo

Natrag