Uhapšeni napadači na taksistu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Uhapšeni napadači na taksistu

Izvor:
B92.net

Policija u Prokuplju lišila je slobode tri osobe iz Kuršumlije zbog sumnje da su napali i pretukli Žarka Mladenovića (32), taksistu iz Kuršumlije.

484231507500fbbdd74434717530866_368x276.jpg

Privedeni su H. D, M. M. i R.M. i oni će u odogovarajućem vremenskom roku biti predati istražnom sudiji višeg suda u Prokuplju na dalje postupanje, kazali su u policiji.Taksista Žarko Mladenović, koji je pretučen u centru Kuršumlije, teško je povređen, saopštila je ranije Jelena Pantović, portparolka zdravstvenog centra u Prokuplju.Mladenovića (32) su tri napadača juče sačekala u centru grada, nakon što im je zatražio da mu vrate dug za vožnju do Niša i Prokuplja.

Pantovićeva je kazala da su povrede zadobijene od udaraca tupim predmetom i pesnicama u predelu glave i grudnog koša i da su mu polomljena tri rebra, te da će ostati i dalje u bolnici.

Kako je agenciji Beta rekao taksista Mladenović, oni su pozvali taksi i zatražili vožnju do Niša i nazad. Mladenović ih je vozio, a u Nišu ih je čekao oko pet sati, nakon čega ih je vratio u Kuršumliju. Vozio ih je i do Prokuplja, a ni jednu ni drugu vožnju nisu mu platili.

"Tako su me u više navrata prevarili da ih vozim u okolne gradove, a njihovu vožnju sam ja platio firmi, da ne bih izgubio posao. Juče sam ih sreo u gradu i rekao da mi vrate novac. Rekli su da će ga za pola sata doneti i da će me pozvati", kaže Mladenović.

Kada su se našli u centru grada, napali su ga na očigled prolaznika. Policija je privela napadače.

Natrag