Udarila muža, pa se ubila!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Niš 16. 03. 2010
Press

Udarila muža, pa se ubila!

I. N. (28) iz Niša posvađala se sa nevenčanim suprugom i udarila ga u glavu. Kada je muž izašao iz stana, I. N. je otvorila prozor i skočila sa četvrtog sprata zgrade. Devojka na mestu ostala mrtva

skocila-1.jpg

Mesto nesreće... Zgrada u Vojvode Mišića u Nišu

I. N. (28) iz Niša ubila se posle svađe i tuče sa svojim nevenčanim suprugom u iznajmljenom stanu u Nišu! Nesrećna devojka je najpre udarila tupim predmetom muža u glavu. Kada je on otišao u bolnicu, I. N. je skočila sa prozora stana koji se nalazi na četvrtom spratu i na mestu ostala mrtva.
Tragedija se dogodila u nedelju popodne u ulici Vojvode Mišića u Nišu. Saša Dujaković, istražni sudija Višeg suda u Nišu, potvrdio je da je I. N. izvršila samoubistvo.
- Lekari su konstatovali smrt devojke koja je ležala na betonu ispred zgrade. Ona je pala sa četvrtog sprata i na mestu ostala mrtva. Nema sumnje da je u pitanju samoubistvo. Ona je u bila sama u stanu kada se dogodila nesreća. Njeno telo prebačeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije - kazao je Dujaković.
Stanari zgrade u kojoj je živeo mladi par kažu da nisu čuli ništa neuobičajeno i da ništa nije nagoveštavalo tragediju.
- Oni su u našoj zgradi živeli kao podstanari oko tri godine. Viđao sam ih često, delovali su kao normalan par. Nisam ništa čuo u vreme kada se devojka ubila. Oko 18 časova zvonili su mi lekari iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć i pozvali me da izađem i da budem pored njenog tela. Pogledao sam gore i video otvoren prozor sa kojeg je skočila. Pala je sa visine od sigurno sedamnaest-osamnaest metara. Sigurno je bila na mestu mrtva - kaže Milorad Mihajlović, stanar zgrade.

Komšije ništa nisu čule

Šta je prethodilo tragediji, utvrdiće istraga. Nesumnjivo je da je mladić koji je živeo sa devojkom bio ozbiljno povređen, zbog čega je napustio zgradu neposredno pre tragedije.
- Mladić je krvario dok je silazio niz stepenice. Ne znamo kako se povredio, ali se od njihovog stana do izlaza vide krvavi tragovi. Iz stana se nije čulo ništa neuobičajeno, nismo ih čuli nikada da se svađaju. Viđali smo ih često zajedno, uvek su delovali kao složan par. Devojka je inače rodom iz aleksinačkog sela Donje Suhotno, ali je već godinama živela u Nišu - kaže jedna komšinica.

skocila-2.jpg

Jedan od stanara kaže da je zatekao stravičan prizor ispred zgrade.
- Krenuo sam u šetnju kada sam video telo devojke u lokvi krvi. Prišao sam i video da je to naša komšinica. Bio sam šokiran! Viđao sam je skoro svaki dan. Uvek bi se ljubazno javila, kao i njen suprug. Ne znam kako se dogodila tragedija, niko od komšija ništa nije čuo - kaže naš sagovornik.

Suprugu povređena glava

Dr Saša Živić iz niške klinike za otorinolaringologiju kaže da je mladić star 32 godine zadobio povrede glave koje su zahtevale hiruršku intervenciju.
- Na osnovu povreda pretpostavljamo da je pacijent udaren tupim predmetom. Obavljen je pregled i njegove povrede su sanirane. Radi se o posekotinama ušne školjke, glave i nosa. Mladić je svestan, sam se kreće i u narednih nekoliko dana biće otpušten kući - kaže Živić.
Policija se ovim povodom nije oglasila, s obzirom na to da nisu utvrđene sumnjive okolnosti u vezi sa smrću devojke.

D. KOCIĆ

Natrag