Udala se u 108. godini

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124

Starica iz Malezije udala se po dvadesetdrugi put za 70 godina mlađeg muškarca

Vuk Kundor iz Malezije, koja je proslavila 108. rođendan, udala se za 70 godina mlađeg Muhameda Nur Musu, koji je ubrzo posle venčanja otišao u bolnicu zbog problema sa drogom. Mislila je da joj se muž neće vratiti nakon što se izleči, pa je već pronašla novog kandidata za mladoženju, ali je otkazala sve planove za novo venčanje kada je Musa po završenom lečenju stigao kući. "Mslila sam da ću morati i 23. put da se udajem, ali na sreći Musa se vratio. Srećna sam zbog toga, jer ga mnogo volim i bila sam pomalo nesigurna dok je bio na lečenju", rekla je Vuk. Starica se udavala 22 puta i kaže da nikada nije volela da bude bez muškaca. "Nadam se da će mi Musa biti poslednji suprug. Nema razloga da me ostavlja, jer sve bračne dužnosti obavljam kao svaka druga žena", rekla je Vuk.

Izvor: Радио Игокеа

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Gdje iskopa ovo :dntknw: a svasta na ovom svijetu ima, mislim stvarno, nije normalno...wacko2

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
to je ona cuvena .... zena moze do kraja zivota a muskarac samo do ..... zenidbe :):fool:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Mora da je bakica puna love, a brkica napravio računicu. Izdržaće sa "mladom" još koju nedelju, jer je potpisao "dok nas smrt ne rastavi"! A bakica je odavno u čekaonici... ;)

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Ma sklopila pakt sa Smrti pa da bi ona zivjela vjecno mora zrtvovat mladje od sebe pod uslovom da su u bracnoj zajednici inace pogodba ne vazi...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.294
Mora da je bakica puna love, a brkica napravio računicu. Izdržaće sa "mladom" još koju nedelju, jer je potpisao "dok nas smrt ne rastavi"! A bakica je odavno u čekaonici... ;)
Tako je pomislio i onaj pariski advokat sto je potpisao ugovor o dozivotnom izdrzavanju sa bakicom od 90 godina u zamenu za stan koji je bakica posedovala u Parizu.Kada je radjen intervju sa bakicom imala je 120 godina a troskovi izdrzavanja 2,5 puta presli vrednost stana,tako da to o cekaonici moze da bude veoma relativno:)

Natrag