Učiteljica osuđena na 10 godina zatvora zbog seksa sa učenicima

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.077
MAJAMI 30. 06. 2010
PRESS

Učiteljica osuđena na 10 godina zatvora zbog seksa sa učenicima

Nastavnica matematike iz američke države Florida Stefani Raguza (31) osuđena je na 10 godina zatvora zbog seksualnih odnosa sa dvojicom maloletnih učenika, starih 14 i 16 godina, tokom 2008

1905-200.jpg

Voli decu...
Nastavnica Stefani Raguza

Raguzova je sa učenikom od 14 godina spavala četiri puta, a sa 16-godišnjakom je imala seks više od 20 puta i sa njim je ostala u kontaktu i nakon hapšenja. Ona je na suđenju sve priznala i izjavila da joj je žao dečaka i njihovih porodica.
Obrazlažući presudu sudija je objasnio da je nastavnica manipulisala tinejdžerima. Mlađeg je 2008, nakon što je polomila stopalo, odabrala da je vozi u invalidskim kolicima po školi. Rekla mu je da je primetila da je stidljiv i da mu ona može pomoći da se oslobodi. Nekoliko dana kasnije odvela ga je u svoj stan gde su imali prvi seksualni odnos. Nakon toga, sastali su se još tri puta.
Sa drugim, 16-godišnjim učenikom, nastavnica je, prema iskazu na suđenju, bila u pravoj vezi. Sastajali su se redovno, a kako je Raguzova i priznala, spavali su bar 20 puta. Ona je na suđenju ispričala i da je tom učeniku kupovala razne poklone, garderobu, a čak ga je u pismu koje je policija zaplenila prilikom njenog hapšenja imenovala i za svog naslednika. S njim je i nakon hapšenja krajem 2008. ostala u kontaktu.

(B. Ć.)

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
E sad meni jedno nije jasno, po strani da ostavimo priču, nije mi jasan odnos u kaznama, ona je za zavođenje maloletnika dobila 10 godina, ne razumem se u pravosudni sistem pa ne znam da li je to malo ili mnogo, ali nije mi jasno kako oni dobiju npr. 30-40 godina za ubistvo sa predumišljajem ili silovanje ili neka druga "teža", ako mogu tako da ih nazovem, krivična dela :girl_wacko: ne znam, ja bih sve te prestupnike lečila, jer sigurno imaju neke poremećaje;
šta sve neću pročitati, čim su u stanju da nesto tako urade mora da im nešto fali, znam da lupam, ali zaista tako mislim :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
E sad meni jedno nije jasno, po strani da ostavimo priču, nije mi jasan odnos u kaznama, ona je za zavođenje maloletnika dobila 10 godina, ne razumem se u pravosudni sistem pa ne znam da li je to malo ili mnogo, ali nije mi jasno kako oni dobiju npr. 30-40 godina za ubistvo sa predumišljajem ili silovanje ili neka druga "teža", ako mogu tako da ih nazovem, krivična dela :girl_wacko: ne znam, ja bih sve te prestupnike lečila, jer sigurno imaju neke poremećaje;
šta sve neću pročitati, čim su u stanju da nesto tako urade mora da im nešto fali, znam da lupam, ali zaista tako mislim :dntknw:
Kad sam pročitao tvoj odgovor, meni je drugo pitanje na pameti. Kako je žena dobila 10 godina za "zavođenje maloletnika", a kod nas bolesnici za silovanje dobiju i manje??? Mislim (po meni), da je u prvom slučaju reč o "dobrovoljnom" odnosu, a ovo drugo neću komentarisati... Mislim da je za muškarce iz teksta to bilo neko iskustvo (koliko god grubo zvučalo), a da na devojke/žene čin silovanja predstavlja doživotnu traumu... :dntknw:

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Kad sam pročitao tvoj odgovor, meni je drugo pitanje na pameti. Kako je žena dobila 10 godina za "zavođenje maloletnika", a kod nas bolesnici za silovanje dobiju i manje??? Mislim (po meni), da je u prvom slučaju reč o "dobrovoljnom" odnosu, a ovo drugo neću komentarisati. Mislim da je za muškarce iz teksta to bilo neko iskustvo (koliko god grubo zvučalo), a da na devojke/žene čin silovanja predstavlja doživotnu traumu... :dntknw:
Pa baš sam na to i mislila, ali ne samo na poređenje naših i njihovih kazni,
nego i kod nas ... wacko2 zato kažem, bolje lečiti, kad su već zatvoreni, pa neka se 1% oporavi i to je neki uspeh...
uzgred odličan ti avatar :D

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Mnoga istraživanja pokazuju da muški mozak pomisli oko 700 puta na dan na sex. Ako ne i više. U periodu od 11 pa do nekih 20 godina, taj broj premašuje i hiljadu.... Što se mene lično tiče, taj mališa je proživeo ono o čemu 90% njegovih strejt vršnjaka mašta svakoga dana. Šta ga znate? Možda su u 'ameriki' toliko pompezno debeli svi do jednog te nije mogla da nađe ništa zgodnije a njenih godina,.. :) i još da nije derpe... Ipak mislim da je ovo manji prekršaj od slučaja kad neki retardirani psycho sa brcima i stomačinom u 50 godina uzme pa opšti sa devojčicom od 6 ili 8 i na kraju je liši i života.

Natrag