U Sankt Peterburgu sprečeni skupovi homoseksualaca

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
U Sankt Peterburgu sprečeni skupovi homoseksualaca

Izvor:
Blic.rs

Ruska policija sprečila je danas dva skupa za prava homoseksualaca u Sankt Peterburgu gde je početkom ove godine donet propis o zabrani širenje "homoseksualne propagande".

257844_sankt-peterburg-policija-sprecila-gej-okupljanje-ap_ff.jpg

Trojica organizatora prvog skupa su uhapšena, dok je petoro ljudi zadržano u pritvoru kada je pokušano održavenje drugog skupa, prenele su ruske novinske agencije.

Na prvom zakazanom skupu bilo je samo troje koji su odmah uhapšeni, a na drugi skup je došlo seštoro ljudi.

Iako je homoseksualnost dekriminalizovana posle pada Sovjetskog Saveza, homoseksualci u Rusiji nemaju puna prava, a pokušaje održavanja parade sprečava policija, dok nisu retki ni nasilni napadi na učesnike tih protesta.

U Sankt Petersburgu je u februaru donet propis koji predviđa kaznu do 500.000 rubalja (oko 12.000 evra) za širenje "homoseksualne propagande".

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Da, a sad mali rezime svega ovoga, taj skup se odrzao jos 2012, a sad koja je godina i ko je pobedio, pobedili su ovi koliko mi se cini,gejci, pedrosi i lezbo timovi. Danas pedercine moze da usvajaju musku decu i da se zabavljaju sa njima.Gle, da ne dodje do zabune kako sam zezant i slicno, ali, da li iko normalan misli da je ovo u redu.Onolike knjige o psihologiji, moralu, knjige iz crkve i opet da pobedi ovo.Pa cekaj, opet mi nesto nije jasno u stvari mi nista nije jasno, ko koga ovde drzi budalom, jel ako se ne postuju opsti principi normalnosti, znaci prirodni poredak stvari, sto bih ja onda postovao bilo koji dati zakon, napisan rukom coveka.Brate mili, preko sedam svetih gora, postoji genetska terapija, pa se leci, sto ja mora da trpim ovo.
Bilo bi zaista zanimljivo ovako nest izneti u recimo srednjem veku, covek, znaci muz, muskarac il kako vam drago, a zeli da lezi u krevetu sa drugim muskarcem.Pa taj bi bio lepotani, odmah naboden na kolac, spaljen i i neopevan zakopan ili neki slicni masazerski trik.A, danas,recimo bogatas gejac, koji ima neki uticaj vrti kolo oko levog prsta, ko mu se suprotstavi, dobije otkaz, pa nek se snalazi.....E, lepo nece ni ova verzija Matixa , daleko da dogura, idemo na sedmu(7).
Ovo moze da izgleda kao sala, ali kad se ponovo budete rodili, pa kad vam se sve ucini poznatim, nemojte se cuditi ...u stvari cudite se, al sledi verzija osam(8), haha...samo cepajte u krug...moji dragi perpetum mobile, samo cepajte...aaa,hahaha...

Natrag