- Učlanjen(a)
- 01.05.2011
- Poruka
- 276
Ucim polako,hvala na savetu..Meni treba jedan config za servere tipa bitka,kamiondije,klasa,zika,bosna cafe itd...Tako da ako mogu dobiti za takve servere bio bih jako zahvalan.
Ucim polako,hvala na savetu..Meni treba jedan config za servere tipa bitka,kamiondije,klasa,zika,bosna cafe itd...Tako da ako mogu dobiti za takve servere bio bih jako zahvalan.
Nisam nikome rekao da mora da da,pitao sam jel neko hoce da da...Cenim svacije znanje ja imam config ali mi slabo nalazi hits zbog nove zastite na serverima.Nema veze da ne smaram vise,svako dobro..eto ti, odmah na početku si krenuo od onoga što bi tek na kraju trebao da naučiš. kod tih portala ima najviše "začkoljica" u kreiranju cfg-a. ima veoma mali broj ljudi koji su sposobni da to znaju i rade a oni te stvari čuvaju i ne dele ...
Vidi druze sve je to meni jasno,da znam nebi trazio config,logicno zar ne?Ocito da sam zatrazio pomoc na pogresnom mestu valjda niko nije voljan nekom da pomogne ili je to tajna ovde ne znam.Kao sto rekoh hvala u svakom slucaju...svaka nova zastita= novi config... ako sam znas da napises cfg, nikakav problem, za deset minuta si zavrsio posao..ako ne znas, onda je pitanje da li uopste vredi truda...
Biti clan ovde na SF je protekcija, sve je dato, svega ima, samo treba malo citati izmedju redova i znati to iskoristiti.Vidi druze sve je to meni jasno,da znam nebi trazio config,logicno zar ne?Ocito da sam zatrazio pomoc na pogresnom mestu valjda niko nije voljan nekom da pomogne ili je to tajna ovde ne znam.Kao sto rekoh hvala u svakom slucaju...
pa vidi ne treba niko nesto posebno da ti pomaze, ovde kao sta vidis nema configova i slicnih stvari... ali na telegramu imas sta hoces, pa biras, free shop...na youtube imas isto raznih cfgs... itd itd, na raznim mestima toga ima, pa skidas probavas, tako ces i nauciti po nesto....tesko da ce ti neko ici u detalje objasnjavati nesto, moras mnogo toga sam da skontas, ali sve ce to vremenom doci ako bas zapnes....i ako imas volju...ako imas neka osnivna znanja ice lakse, ako nemas ides od nule, pa polagano napredujes....Vidi druze sve je to meni jasno,da znam nebi trazio config,logicno zar ne?Ocito da sam zatrazio pomoc na pogresnom mestu valjda niko nije voljan nekom da pomogne ili je to tajna ovde ne znam.Kao sto rekoh hvala u svakom slucaju...
https://udpxy.ru/