Šta je novo?

U nesreći kod Malog Iđoša poginulo četvoro ljudi

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
SUBOTICA 04. 07. 2010
PRESS

U nesreći kod Malog Iđoša poginulo četvoro ljudi

Četvoro čeških državljana poginulo je juče posle podne u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Subotica - Beograd, kod naselja Mali Iđoš. Jedna osoba je povređena i nalazi se na bolničkom lečenju
1303.jpg

Novi užas na našim drumovima... Mesto nesreće


Kako je saopšteno u subotičkoj policijskoj upravi, nesreća se dogodila u 15.05 časova, kada je automobil marke „sitroen", kojim je upravljao jedan od čeških državljana, iz za sada neutvrđenih razloga prešao na levu stranu i direktno se sudario sa autobusom novosadskih registarskih oznaka. Na autobus je zatim naleteo još jedan auto holandskih oznaka. Identitet stradalih u trenutku zaključenja ovog broja nije bio poznat, ali se pretpostavlja da su među njima dva muškarca i dvoje dece.

Pored stradalih putnika u vozilu marke „sitroen", povređen je i vozač autobusa, u kome nije bilo putnika. Prebačen je u subotičku opštu bolnicu, ali njegovo zdravstveno stanje još nije saopšteno. Saobraćaj na deonici autoputa između Bačke Topole i Feketića, koji inače ne ispunjava ni jedan uslov da bi se tako mogao zvati, bio je u prekidu nekoliko sati.
 
Top