Šta je novo?

U nedjelju u BB-u "Balkansong", Sorajin i Brandonov spot "kao niskobudžetni

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
U nedjelju u BB-u "Balkansong", Sorajin i Brandonov spot "kao niskobudžetni

soraja10062011emotion.jpg

index.hr

OVE NEDJELJE u live emisiji stanare Big Brother kuće očekuje pravo pjevačko natjecanje - "Balkansong". No, prije glasovanja za najbolju izvedbu "Balkansonga", gledatelji će do 20.30 sati moći glasati za nominirane stanare, odnosno za one koje žele zadržati u kući. U 20.30 sati linije se zatvaraju i otvaraju se linije za "Balkansong". Pobjednički tim "Balkansonga" ide direktno u finale Big Brother showa, dok jedan od nominiranih stanara napušta kuću.

U duetima će nastupiti: Marijana i Antonija s pjesmom "Only girl in the world" (Rihanna) i "Bižuterija" (Jelena Rozga); Nemeš i Bojana pjevat će "Znam taj smešak" (Nikola Nemešević) i "Hipnotiziran" (Dino Dvornik); Duško i Horvat zapjevat će "Vjeruj u ljubav" (Oliver Dragojević) i "Polomit ću čaše" (Miroslav Ilić); Soraja i Brendon okušat će se u izvedbi "Born this way" (Lady Gaga) i pjesmi "Aspirin" (Seka Aleksić), a jedini tercet - Nikola, Lester i Nirmal će izvesti pjesmu "Čija si" (Toše Proeski) i "Bomba" (Edo Maajka). Žiri iz Hrvatske (Tony Cetinski, Antonija Mandić i Dorijan Klarić) dat će svoje bodove onima koje će smatrati najboljima. Bodovi žirija, pribrojat će se bodovima ostalih žirija iz četiri države, a njima će se pak, dodati i glasovi publike.

Večeras u BB kući "konferencija za novinare" i ždrijeb

O redoslijedu nastupa odlučit će ždrijeb, a večeras će se u kući, povodom "Balkansonga", održati i "konferencija za novinare". Uzbuđenje stanara uoči natjecanja raste, a neki i dalje imaju problema s vježbanjem i pripremom za izvršavanje tjednog zadatka. Tako se Brandon, dok vježba sa Sorajom, glupira, pozira i liježe preko Soraje, a ona ga baca na pod. Soraja ne želi da je Brandon prilikom nastupa sramoti i da joj se ljudi zbog njega smiju. Antonija joj je savjetovala da razgovara o Brandonovom ponašanju s Big Brotherom. Soraja smatra kako Brandonu ne vrijedi govoriti, jer je tvrdoglav i nedokazan. Antonija je rekla Brandonu da Soraja misli kako će on zakazati na nastupu, ali Brandona to ne brine - smatra da je rođen za scenu.

Za "Balkansong" treba snimiti i video razglednice

Baš kao i za Eurosong, BB stanari povodom "Balkansonga" moraju snimiti video razglednice koje će ih predstavljati na nedjeljnom natjecanju. Tijekom snimanja Brandon je namjerno provocirao Soraju i izgovarao krivi tekst, a ona je zbog toga bjesnila. Potom su snimali spot za pjesmu "Aspirin". Brandon ju je snimao u krevetu, a ona ga je pozvala k sebi te su se zavukli pod pokrivač. Nemeš im je rekao da sve to izgleda kao da "snimaju niskobudžetni pornić", na što ga je Soraja prostrijelila pogledom. Duško i Horvat su se zakačili na snimanju svog spota jer Dule nikako nije mogao upamtiti sve rečenice i pokrete koje je trebao izvesti. Tijekom snimanja svog spota za "Bižuteriju" Marijana i Antonija su se odlično zabavljale.
 
Top