Šta je novo?

U jednom danu tri leša

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.643
Thumb__6JO6138.JPG


BEOGRAD - Za nepuna dvadeset četiri časa na različitim lokacijama u Beogradu pronađena su tri leša. Beživotno telo muškarca u kolima na parkingu na Banovom brdu, leš žene, pronađen na travnjaku na Keju oslobođenja, i nesrećnog momka, koji je pronađen mrtav u žbunju u Ustaničkoj, otkrili su građani, koji su slučajeve prijavili policiji.
Na parkingu u Kirovljevoj ulici na Banovom brdu, preksinoć oko 23 časa, u "golfu'' je pronađen leš zasad neidentifikovanog muškarca starosti oko 40 godina. Kako se pretpostavlja, u pitanju je čovek čiji je nestanak prijavljen prethodnog dana.

Beživotno telo nepoznate žene stare oko 65 godina godina pronađeno je juče ujutro oko 6.40 sati nedaleko od splava "Hrabro srce" na Keju oslobođenja b.b. pored Dunava.
Telo je pronašao slučajni šetač, koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Po dolasku na Kej, lekari su nakon pregleda mogli samo da konstatuju smrt.
- Kada sam prolazio šetalištem, na travnjaku sam video ženu kako leži. Odmah sam joj se približio, kako bih video da li joj je potrebna pomoć. Dva puta sam je jako gurnuo, i pošto nije davale znake života, uplašio sam se i pozvao policiju - ispričao je očevidac Borivoje A.
Prema nezvaničnim informacijama, policija je pored tela pronašla torbicu u kojoj su bili lekovi. Prema prvim pretpostavkama, žena je preminula od posledica srčanog udara.
Branislav M. (31), čiji je nestanak prijavljen policiji pre dva dana, pronađen je mrtav juče oko 13 časova u žbunju u Ustaničkoj ulici kod broja 205. Pored njegovog tela otkriveni su špric, pribor za drogiranje i limuntus, pa se pretpostavlja da se predozirao.
Kako nezvanično saznajemo, leš je pronašao prijatelj preminulog, koji je potom telefonom javio njegovoj majci. Prestravljena žena obavestila je policiju.
Sva tri tela, posle obavljenog policijskog uviđaja, prevezena su na Institut za sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija, posle čega će biti poznati tačni uzroci smrti.

Kurir
 
Top