Šta je novo?

U dve teške nesreće četvoro mrtvih

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.300
U dve teške nesreće četvoro mrtvih


Tri osobe su poginule, a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći, koja se oko 3.30 časova dogodila na pružnom prelazu u Vrbasu. U Kremnima se prevrnuo autobus Niš ekspresa, poginuo Duško R. iz Priboja.

v161438p0.jpg


U nesreći kod Vrbasa poginuli su Savo Baćović (25), Uroš Šušić (26) i Aleksandar Roganović (23), a teške telesne povrede zadobio je Marijan Marković (25), svi iz Vrbasa.

Nesreća se dogodila kada je na pružnom prelazu, na kojem je bila spuštena rampa, uz upozoravajuće trepćuće svetlo, tereteni voz iz pravca Subotice prema Kuli udario u "golf" sa četiri putnika, od kojih su tri poginula na licu mesta, a jedan je teško povređen, navela je Vignjevićeva.

Duško R. (22) iz Priboja je poginuo, a troje putnika je lakše povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći u Kremnima, na regionalnom putu Užice-Mokra Gora, kada se prevrnuo autobus "Niš ekspresa" na liniji Niš-Sarajevo, saopštila je policijska uprava Užice.

Nesreća se dogodila kada je autobus, koji se kretao iz pravca Užica prema Mokroj Gori, jutros, oko tri sata, iz zasad neutvrđenih razloga, skrenuo sa puta i prevrnuo se na bok.

Putnik Duško R. je, prema saznanju policije, ispao kroz bočno prozorsko staklo i našao se ispod prevrnutog autobusa koji mu je naneo smrtonosne povrede.

Policija je navela da su tri putnika zadobila lakše telesne povrede.

Istražni sudija Osnovnog suda u Užicu, uz učešće Osnovnog javnog tužioca i policije, istražuje uzroke nesreće, navela je policija.


Izvor: Tanjug
 
Top