Šta je novo?

U Big Brother ušla dva nova stanara i prsata Hrvatica, ispala

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
U Big Brother ušla dva nova stanara i prsata Hrvatica, ispala


index.hr

NAKON burnog tjedna u kojem je bilo mnogo svađa, tračanja i nesuglasica, u Big Brother kući došlo je do velikih promjena. Ušla su tri nova stanara, Vladimir, Branislav i Antonija, a ispala je Tamara. Stanari su dobili i novi tjedni zadatak koji nikome nije baš pretjerano jasan.

Prvi je u kuću ušao Crnogorac Vladimir. 28-godišnji student iz Bara za sebe kaže da je jako pouzdan. S pet godina je dobio njemačkog ovčara i osvajao brojna natjecanja s njim. Njegova obitelj ga opisuje kao vrlo emotivnog, ali zabavnog. Prije ulaska Vladimir je rekao da želi ući u kuću kako bi "pokazao muškim djevojčicama da nisu muškarci". Na pitanje voditeljice na koga točno misli, stasiti Crnogorac bez oklijevanja je rekao da misli na Nemeša."Želim ući u kuću iz čiste ekshibicije"

Drugi novi stanar je Branislav koji dolazi iz Srbije. Kaže da se bavi "art performingom" i glumio je u mjuziklu u New Yorku. Tvrdi da je proputovao gotovo cijeli svijet. Ima 24 godine te kaže da je privlačan muškom i ženskom spolu. "Osjećam se poželjno", kaže Branislav. Prije ulaska, voditeljici je rekao da želi u kuću "iz čiste ekshibicije" te da pokaže što je sve napravio putujući oko svijeta. Umjetničko ime mu je Brandon.


Treća osoba koja bi trebala ući u kuću je 25-godišnja Antonija Jovanović iz Opatije. Lijepa Antonija kaže da voli lude stvari, seks i putovanja. Tvrdi da se bavi isključivo uživancijom i da ne postoji fantazija koju još nije prošla. Također tvrdi da primjećuje kako je se muškarci boje. Pred ulazak suzdržano je rekla da su joj svi stanari ok i da ne zna hoće li uzdrmati situaciju u kući. Sva tri nova stanara nisu ušla direktno u kuću, već su dobili poseban zadatak u "jazbini".

"Želim svu sreću Marijani i Nemešu kad izađu, ako im bude uspjelo"

Od četvero nominiranih stanara ispala je Tamara. Stanari su je srdačno pozdravili i ispratili iz kuće. Voditeljicama je rekla da je sretna što je izašla, jer će vidjeti svoje bližnje. Nekoliko je puta ponovila da ne bi željela ući u EU u sklopu tjednog zadatka, jer smatra da je bilo previše odvajanja i ulizivanja. Voditeljica ju je upitala za incident kada je njen dečko došao na zid otpada, a Tamara kaže kako je tad shvatila da ga još više voli: "Očito mu je stalo do mene kad je to napravio". Najbolji prijatelji u kući su joj bili Bojana, Marijana i Nemeš. Ne zamjera Bojani što ju je nominirala i iznenadilo ju je kad je rečeno da je odbojkašica najveća manipulatorica: "Mislila sam da će Nemeš biti najveći manipulator".Komentirala je i svoj odnos s Nikolom: "Nismo se pretjerano svađali. Rekao mi je da mu se sviđam, ali da on ima djevojku, a ja dečka. Ostalo je sve na tome da mu se sviđam kao prijateljica". Voditeljica ju je pitala što misli o odnosu Nemeša i Marijane, na što je Tamara rekla da ih podržava. "Ako je njima lijepo, lijepo je i meni. Želim im svu sreću kad izađu, ako im bude uspjelo", kaže Beograđanka. Ustanovila je da se u kući malo udebljala i da je Dule i dalje živcira.

"Žena lavica" zarobila muške stanare

Stanari su dobili novi tjedni zadatak, no još nikome od njih nije jasno što točno moraju raditi. Svi muškarci iz kuće pozvani su u ispovjedaonicu, a ženama je pušten filmić u kojem im se obraća "žena lavica". Ona im je poručila da "diše i živi da bi proždirala njihove stanare muškarčine" te da je preuzela kontrolu nad BB kućom."Žena lavica" kaže da će muške stanare držati zaključane u jazbini, a stanarke koje sada postaju superjunakinje morat će ih spašavati. Za svakog muškarca kojeg uspiju spasiti, osvojit će 81 euro za tjedni budžet. Marijana, Bojana, Ema i Soraja zbunjeno su se gledale kad je filmić završio i ništa im nije bilo jasno. U jednakoj su nedoumici bili muški stanari koji su došli u "jazbinu" gdje su ih dočekali novi sustanari Branislav i Vladimir. Nije poznato gdje je Antonija Jovanović.
 
Poslednja izmena od urednika:
Top