Tužio provodadžijku

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Tužio provodadžijku

FoNet, 31.05.2010 08:22:30

NjUJORK - Pedesetjednogodišnji njujorški advokat Džon Fridlend tužio je provodadžijki Emi Loren, kojoj je dao 10.000 dolara da bi mu pronašla ženu "po meri". U tužbi tvrdi da ga je ona prevarila, jer mu je nalazila žene koje mu ne odgovaraju. Loren, međutim, kaže da je ona svoj deo posla uradila kako su se dogovorili, a da je Džon sam kriv jer je neverovatno izbirljiv.
"Sve su bile

lepotice i želele su stabilnu vezu, ali nijedna nije pristala da se po drugi put nađe s Džonom. Za to sigurno nisam ja kriva. Svaki muškarac bio bi presrećan da izađe sa bilo kojom od žena koje sam našla Džonu", kaže provodadžijka. Advokat traži da mu Loren vrati 10.000 dolara, ali i još toliko na ime odštete, a konačnu reč o tome ko je kriv što i dalje nema devojku daće sud.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
HA-ha, kao onaj iz foliranata, što je nekoliko puta dolazio u prodavnicu, jer je kupio "ne ispravnu" kornjaču"! Kad ga je prodavac pitao šta im radi kad uginu, čovek je samo pokazao rukom-brmmm (gestikulirajući pokrete kojima deca "voze" automobilčiće)! :blum3:
Verovatno je i advokat "promašio" namenu ženama, čim ni jedna neće ponovo da se vidi sa njim, da ne prođu kao kornjača...

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ma, kad je uzeo američanku za provodadziku! Opšte je poznato da se provodadzisanjem ali izbiljnim bave isključivo Srbijanke i to okolina Homolja! To je bre ozbiljan biznis! Da je uzo ovu našu još bi on njoj došao što mu ni jedna nije odgovarala a ne da je tuži!

Natrag