Tukli su me dok sam ležao bespomoćan!

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
TUKLI SU ME DOK SAM LEŽAO BESPOMOĆAN!

Izvor:
Kurir.rs

DRŽAVLJANIN MAKEDONIJE BRUTALNO PREBIJEN U NIŠU

Nisam ni video koliko je bilo napadača, udarali su me i rukama i nogama, rekao u bolnici D. G. (43), koji je iz Holandije došao da poseti druga iz vojske.

135474.jpg

NIŠ - Batine bez povoda!
- Ne sećam se tačno gde su me napali, niti ko me je tukao. Bilo je strašno! Nisu prestajali da me tuku ni dok sam bespomoćno ležao! Ja sam ozbiljan čovek i nisam nikome dao apsolutno nikakav povod da me napadne. Čak nisam ni došao na Evropsko prvenstvo u rukometu, u Nišu sam kako bih posetio druga iz vojske!

Ovo je preksinoć lekarima ispričao makedonski državljanin D. G. (43), koji je u nedelju uveče brutalno pretučen ispred tržnog centra „Kalča“ u centru Niša. Sa povredama glave D. G. je prebačen u nišku bolnicu, a policija traga za napadačima.

- Nisam imao nikakva navijačka obeležja, ma, uopšte nisam došao na Evropsko prvenstvo u rukometu! Doputovao sam iz Holandije da posetim starog prijatelja - rekao je lekarima D. G.

Makedonac je u bolnicu dovezen s vidljivim povredama glave.
- Njemu su od batina bila bukvalno zatvorena oba oka! Odmah je upućen na odeljenje neurologije radi daljeg ispitivanja. Iz nepoznatih razloga, on je odbio da prođe dijagnostiku, odnosno proveru povreda, i insistirao da bude otpušten iz bolnice. Izašli smo mu u susret i on je u ponedeljak oko podne izašao iz KBC u Nišu. Verujemo da povrede nisu ozbiljne, ali smo mu preporučili da se javi očnom i maksilofacijalnom lekaru - kaže izvor Kurira iz KBC Niš.

Natrag