Tuča kobasicama u samoposluzi

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630
Tuča kobasicama u samoposluzi

Dve osobe povređene su u tuči koja je izbila u jednom supermarketu u Ahenu, na zapadu Nemačke.

kobasice-berlin-AFP-x.jpg

Sa približavanjem božićnih praznika, gužve u supermarketima i šoping centrima su sve veće usled čega kupci postaju sve nervozniji, pogotovu što je sve teže doći do kolica.
Pokušavajući da zgrabi poslednja kolica ispred nosa jedne žene, 74-godišnji penzioner dobio je pesnicu u glavu od njenog 24-godišnjeg brata.
Priča se, međutim, nije tu završila jer je starac nakon što se pribrao krenuo u potragu za napadačima - 35-godišnjom ženom, njenom majkom i bratom - da bi povratio svoja kolica za koja je smatrao da mu s pravom pripadaju.
Pronašao ih je na odeljenju mlečnih proizvoda gde je usledila tuča kobasicama i pakovanjima parmezana, koja je prekinuta tek intervencijom policije. Dve osobe prebačene su u bolnicu zbog lakših povreda.

Autor: Tanjug

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.020
Ja sam bez teksta... nasrnuti na čoveka, još starijeg, zbog kolica??? Užas!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Naravno da je glupo i sramota ali stariji ljudi umeju da budu izuzetno bezobrazni i neuviđajni i da se prave blesavi tako da momka u krajnju ruku razumem naročito ako ima kratak fitilj :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
A niko se ne pita šta će penzosu kobasica? Čime da je jede? Odakle mu pare za kobasicu? Mozda je ukrao pare ili... :lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Gde li sam ja bila kad su letele kobasice.... njam njam :D (nisam ni videla da je u komsiluku)

Poslednja izmena:

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
super super, ljudi bas imaju fiksne ideje :)

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
malo su preuredili novakovu reklamu i umesto pola buta poceli sa kobasicama. ne bi me zacudilo da su nasi ljudi u pitanju

Natrag