Šta je novo?

Tuča Kineza u Bloku 70

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
[h=1]U tuči Kineza najviše nastradao onaj koji ih je razdvajao[/h]

Beograd - Kineski državljanin satarom je juče povredio svog sunarodnika u radnji „Tong-Tong” na prvom spartu Tržnog centra u Bloku 70, posle svađe koja je izbila oko cene igračaka. Povređeni čovek brzo je prebačen u KBC „Zemun”, gde su mu konstatovane lakše povrede. Policija je uhapsila jednog počinioca, dok za drugim traga.


blok%2070,.jpgKako saznajemo, dva kineska državljanina došla su iz Novog Sada u Beograd da bi kupila igračke i od prodavca u „Tong-Tongu” tražila su povoljniju cenu. Kada nisu uspeli da se dogovore, novosadski dvojac je napao prodavca, a tuča je ubrzo prerasla u pravi obračun kao iz filmova. Letele su igračke, sevale pesnice, a, kako kažu očevici, prodavac se snažno branio u obračunu protiv brojnijih napadača.

Međutim, niko od njih trojice nije povređen, već je od satare stradao četvrti kineski državljanin koji je u radnju ušao kako bi sprečio dalji sukob. Upravo njega je jedan od Kineza iz Novog Sada ranio satarom koju je nekoliko minuta uzeo iz susedne radnje. Dok je nesrećni čovek krvario, u prodavnicu je uletelo obezbeđenje koje je razdvojilo učesnike i sprečilo ih da nastave obračun.


- Povređeni kineski državljanin zadobio je lakše telesne povrede i nije životno ugrožen - rekli su nam u KBC „Zemun”.


Radnici obezbeđenja koji su smirili situaciju, zbog prirode posla, nisu smeli da iznose detalje incidenta.Izvor:
24sata.rs
 
Top