Šta je novo?

Trodnevni turnir snage i izdržljivosti

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Trodnevni turnir snage i izdržljivosti ispred Delta Sitija


Veliki trodnevni turnir snage i izdržljivosti "Delta City Champion Challenge" počinje danas u 15 sati na platou ispred tržnog centra Delta Siti.

506368-ultimajt-fajt-tesla-championship-143.JPGNa takmičenju će učestvovati najsnažniji borci iz zemlje, a na otvaranju je predviđena disciplina "Strong challenge" koja obuhvata brojne testove izdržljivosti i snage, uključujući tu i "Kettlebelll Lifting" na posebno postavljenom poligonu.

U subotu u 15 sati više od 150 takmičara nadmetaće se u obaranju a centralni događaj tog dana biće dva super meča u kojem će snagu odmeriti državni reprezentativci u ovoj disciplini.

Udarni događaj "Delta City Champion Challenge" rezervisan je za nedelju kada su u okviru takmičenja "Tesla Challenger" na programu amaterske MMA (Mix martial arts) borbe koje će biti održane od podneva, dok će posetioci u večernjem terminu moći da uživaju u poluprofesionalnim borbama.

Broj mesta za gledaoce za večernje borbe tog dana je ograničen, a besplatne ulaznice se mogu rezervisati na info pultu tržnog centra "Delta City".

Izvor:
24sata.rs
 
Top