Tri hica u vlasnika menjačnice

LEGEND
Učlanjen(a)
28.04.2009
Poruka
19.784
Autor: Nebojša Radišić | Foto:N. Raus | 08.09.2009. - 07:58

Kragujevac - Dušan M. (25) teško je ranjen juče na parkingu u Ulici kneza Miloša kada je u njega u 15.20 sati Nikola Z. (26) iz Kragujevca ispalio tri hica iz revolvera.

pucnjava-ver.jpg

Iako je napadač odmah pobegao ka Karađorđevoj ulici i izgubio se u gradskoj gužvi, policija ga je uhapsila nakon 20 minuta. Kako saznajemo u MUP-u, kod njega je pronađen i revolver. Dušan M. je pogođen u desnu nogu, ali i pored teških povreda nije životno ugrožen. Dušan M. je suvlasnik menjačnice „Golub” koja se nalazi u blizini Medicinskog fakulteta, a kako kažu svedoci, „sa momkom koji je pucao u njega se nekoliko minuta rvao i tukao u prolazu kod ’Šah kluba’”.
- Sedeo sam za stolom u bašti „Šah kluba”, kada sam video da se dva momka tu, nekoliko metara od mene, guraju i koškaju. Onaj krupniji je u ruci držao revolver srebrnkaste boje, ali sam mislio da je u pitanju igračka. Gurali su se još nekoliko metara, a onda su došli na parking iza zgrade. Tu je ovaj niži pao na zemlju, a onda je onaj drugi nanišanio iznad njega i pucao tri puta. Tada sam počeo da zovem policiju u pomoć, a gosti i prolaznici su se razbežali. Pobegao je i ovaj što je pucao. Ranjeni mladić je počeo da zapomaže. Policija i Hitna pomoć su stigli brzo - kaže penzioner A. V.
Jedno od ispaljenih zrna je okrznulo haubu parkiranog automobila i rikošetiralo kroz izlog praznog lokala u susednoj zgradi.
Nikoli Z. je određen policijski pritvor.

Blic !!!

Natrag