Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Tom Kruz potpisao za četvrti nastavak "Nemoguće misije"

  • Začetnik teme Big Moca
  • Datum pokretanja
Big Moca

Big Moca

Član
Tom Kruz potpisao za četvrti nastavak "Nemoguće misije"


Kompanija "Paramaunt pikčers" zvanično je potvrdila da će se Tom Kruz pojaviti u ulozi specijalnog agenta Itana Hanta i u četvrtom nastavku serijala "Nemoguća misija".Kako piše američki časopis "Verajeti", Tom Kruz i "Paramanunt pikčers" zakopali su ratne sekire. Holivudski studio, vlasnik franšize "Nemoguća misija", jednostrano je prekinuo poslovne odnose sa popularnim glumce pre četiri godine zbog njegovog ponašanja u javnosti koje se smatralo neprihvatljivim.

Međutim, Tom Kruz je glumac koji donosi novac. Tri prva nastavka "Nemoguće misije", ostvarila su zaradu od preko 1,4 milijarde dolara. U "Paramaunt pikčersu" dobro znaju da svaka zvezda, bez obzira na njeno ponašanje, može da bude rentabilna čak i kad snima film o potpuno iscrpljenim temama.
Saradnja sa Kruzom je stoga obnovljena čime je rešen problem glavne uloge. Još uvek se ne zna ko će režirati "Nemoguću misiju 4", navodi časopis "Verajeti".

Tom Kruz je pre nekog vremena izjavio da bi u slučaju da dobije rolu u četvrtom nastavku i njegova žena Kejti Holms mogla da igra u filmu, tim pre što će on biti jedan od producenata. O tome se ipak još uvek ništa ne zna sa sigurnošću, kao ni koji bi drugi glumci mogli da budu pozvani da učestvuju u projektu.


Izvor: Tanjug
 
Top