Došla Jadranka u posjetu britanskoj kraljici i postavila joj pitanje kako joj je uspjelo da tako dugo i uspješno vlada i kako joj je uspjelo da bude k tome i omiljena među Britancima.
"Pa to je doista jednostavno.", kaže joj kraljica. "Okružena sam inteligentnim savjetnicima."
Jaca se zamisli: "A kako znate da je savjetnik inteligentan?"
"Ah, postavim im zagonetku i ako odgovore na nju onda su u redu.", kaže kraljica i pozove batlera: "Pozovite mi Georga Browna, molim vas."
Nakon par minuta pojavi se Sir George Brown. "Izvolite, Vaše Visočanstvo..."
"Odgovorite mi George... Vaši roditelji imaju dijete. Ono nije niti vaš brat niti vaša sestra. Tko je to?"
"To sam ja, Vaše Visočanstvo.", odgovori George.
"Izvrsno, George! I hvala vam."
"Eto, vidite gospođo Kosor. To radim jednom mjesečno sa svima. To je tajna mog uspjeha."
Jaca se zamišljena vrati u Zagreb, pozove Luku Bebića i upita ga: "Recite mi Luka... Vaši roditelji imaju dijete, ali ono nije niti vaš brat niti vaša sestra. Tko je to?"
Luka Bebić se zamisli i nakon pet minuta kaže: "Možete li mi dati nekoliko sati da razmislim, premijerko?"
"Oh da, svakako!"
Luka Bebić se povuče u svoj ured, nazove Šeksa i pita ga: "Vaši roditelji imaju dijete, ali ono nije niti vaš brat nit vaša sestra. Tko je to?"
"Pa to sam ja!", kaže Šeks.
Luka Bebić odmah ode kod Jace i kaže joj: "To je Šeks, premijerko!"
"Ne Luka.", odgovori mu Jaca, "To je George Brown!"