Tipovi muškaraca na koje žene najčešće OTKIDAJU!!!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Tipovi muškaraca na koje žene najčešće OTKIDAJU!!!

Savršen muškarac - napaljen.. ali osećajan

Već je pisano o fizičkom izgledu i tipovima muškaraca koji bi se većini žena mogli dopasti. Međutim, kako fizički izgled nije sve, već je važno i šta je unutar te lepe glave i zgodnog tela (pri tome ne mislimo na kardiovaskularni, digestivni i nervi sistem), evo 7 tipova muškaraca koji se ženama najčešće dopadaju.

Romantik

Onaj koji je obasipa pažnjom, poklonima, lepim gestovima, mazi, pazi i čini da se ona oseća kao kraljica njegovog srca.
Razlog – Najlepše je biti voljen!

Stena

Onaj koji je dominantan, siguran, zna šta želi, pun samopouzdanja, ima moć, kontrolu i kraj koga se ona oseća sigurno.
Razlog – U nemirnom moru života pravo je olakšanje znati da postoji stena na koju ćeš uvek moći da se osloniš.

Umetnik

On je lud, spontan, nepredvidiv, romantičan, život živi u trenutku, a ljubav do srži!
Razlog – Ona je njegova inspiracija, muza, a priznaćete, biti nečija zvezda vodilja nije malo.

Stranac

On je nešto novo, izazovno, strano, neosvojeno, pripadnik nekog drugog sveta, kulture..
Razlog – izazov sam po sebi, a za ženu svaki izazov vredan je truda.

Buntovnik

On je onaj koji se ne uklapa u norme i ideale, ima svoje stavove, uvek je sam protiv svih i dovoljan sam sebi.
Razlog – opasnost je njegovo drugo ime, a ona voli kako mu to ime stoji. Za promenu, lepo je biti sa nekim ko ima STAV.

Pametnjaković

On je onaj koji osvaja intelektom, duhovitošću i sa kim seks počinje mnogo pre nego se skinu i legnu jedno kraj drugog.
Razlog – zgodno telo je samo meso, a kao i svako meso i telo ima rok trajanja. Pamet je večiti afrodizijak...

Džentlmen

On je onaj koji nikada neće dozvoliti da ona ponese teret njihove veze, a nakon gomile sirovina, emotivnih panjeva i klada, lepo je za promenu biti sa nekim ko je poštuje kao ženu.
Razlog – kavaljeri nikad ne izlaze iz mode.

E, sad, jako je važno to kako ćeš protumačiti i primeniti ovaj tekst. Naš savet ti je da naučiš da budeš svaki od ovih sedam tipova muškaraca, jer je to onaj PRINC NA BELOM KONJU o kome one u stvari maštaju i za kojim tragaju. Od svakog od navedene sedmorice pokupi bar 10% onoga što oni jesu i videćeš, bićeš na konju za čas. I što je najvažnije, uz sve to što prisvojiš OSTANI SVOJ, jer žene ne žele da ti budeš ONI, već samo KAO oni. Srećno…

Žene - čekajući savršenog muškarca

Izvor: Muški magazin

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Svidja mi se post...bas svih sedam tipova muskaraca za kojim otkidam...totalno razliciti ali svako ima nesto od one cari i drazi koja me privlaci...ehh kad bi jedan imao delic od njih sedam..bio bi savrsen ...ali bas kao sto kazes samo kao oni ali ne skroz takav vec svoj i na neki nacin unikatan..ne bruseni dijamant..;)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Svidja mi se post...bas svih sedam tipova muskaraca za kojim otkidam...totalno razliciti ali svako ima nesto od one cari i drazi koja me privlaci...ehh kad bi jedan imao delic od njih sedam..bio bi savrsen ...ali bas kao sto kazes samo kao oni ali ne skroz takav vec svoj i na neki nacin unikatan..ne bruseni dijamant..;)
A da li je samo jedan od ovih tipova muškaraca dovoljan da te osvoji? Odnosno, da li je samo jedna dominantna karakterna osobina dovoljina da takav čovek ostane kraj tebe? Priznaćeš, najbolje bi bilo svih 7 u jednom čoveku, ali to je skoro nemoguće! I da postoji takav muškarac, zašto bi on bio baš sa tobom?
Pitanje je upućeno svim devojkama/ženama, nemoj se osetiti prozvanom! :)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Koliko god se trudila da nadjem nesto sasvim suprotno uvek su mi zapadali pametnjakovici...
Tako da htela ne htela padam na njih...:dntknw:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
U ovom postu prepoznajem da sam se udala za Buntovnicku Stenu . :???:

Gde je ovaj post bio pre 17 godina,sada bi mi vise "legao" jedan kreativni Umetnik Pametnjakovic .:roll:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
A da li je samo jedan od ovih tipova muškaraca dovoljan da te osvoji? Odnosno, da li je samo jedna dominantna karakterna osobina dovoljina da takav čovek ostane kraj tebe? Priznaćeš, najbolje bi bilo svih 7 u jednom čoveku, ali to je skoro nemoguće! I da postoji takav muškarac, zašto bi on bio baš sa tobom?
Pitanje je upućeno svim devojkama/ženama, nemoj se osetiti prozvanom! :)
Ne bih se mogla zadovoljiti samo jednim tipom muskarca koji je predstavljen u temi..mora da ima jos nesto od drugih karakternih osobina..Pa..ne znam da li bi onda bas takav bio kraj mene..ali vredelo bi svakog minuta provedenog sa takvim muskarcem..:)a i njemu ne bi bilo lose pored mene..:)

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Ok ima istine u ovih 7 tipova, ali to je samo teorija, u praksi je drugačije.
Recimo da sam našla nekog sa pola ovih karakteristika i to je dovoljno.
Mislim da bi mi bilo dasadno sa nekim potpuno savršenim.
Stranac, Buntovnik, Pametnjaković i pomalo Stena,

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Gde je sad onaj San Andreas??? Evo, tema k'o porucena za njega .... Re, usrecio si coveka .... ;)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
U ovom postu prepoznajem da sam se udala za Buntovnicku Stenu . :???:

Gde je ovaj post bio pre 17 godina,sada bi mi vise "legao" jedan kreativni Umetnik Pametnjakovic .:roll:
To je to, potrebe se menjaju vremenom. Za 15-20 godina će ti verovatno najviše odgovarati ćutolog koji samo klima glavom i ne zahteva previše... :)

Natrag