Šta je novo?

The Sun: Barcelona sprema 40 milijuna funti za Fabregasa

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109

Prema londonskom tabloidu The Sunu, Barcelona se sprema na lansiranje nove ponude za Arsenalovog kapetana Cesca Fabregasa (22) na kraju sezone...

- Prije ili kasnije Cesc će se ponovo vratiti u Barcelonu. Mi smo klub koji lako može dovesti igrače jer smo poštovani i sposobni smo platiti koliko je potrebno – rekao je potpredsjednik katalonskog kluba Alfons Godall, jedan od dva glavna kandidata za preuzimanje predsjedničke fotelje Barcelona od Joana Laporte na predsjedničkim izborima koji će se održati 13. lipnja.

Drugi glavni kandidat za predsjedničko mjesto, Sandro Rossell, također je veliki Fabregasov obožavatelj.

Fabregas je dijete Barcelone, koje je Arsenalov menadžer Arsene Wenger kao 16-godišnjaka doveo u londonski klub gdje je igrački stasao i postao jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Iako je Fabregas ugovorno vezan za klub s Emiratesa do lipnja 2014. godine, Barcelona je neumoljiva da ga vrati na Camp Nou, te će prema The Sunu za njegovu kupnju ponuditi 40 milijuna funti.

Veliku konkurenciju oko Fabregasa Barça će imati i u Real Madridu koji je također spreman ponuditi astronomske svote za njegovu kupnju.

 
Top