Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

The Flash (2014 - 2019)

  • Začetnik teme mauriciovau
  • Datum pokretanja
mauriciovau

mauriciovau

#1
PK4cgLNT.jpg


12972035266772640656_thumb.jpgSerija se vrti oko naučnika Berija Alena, koji je doživeo čudnu nesreću koja ga je pretvorila u superheroja sa moćima neverovatne brzine.
Nakon što akcelerator čestica prouzrokuje oluju, CSI istražitelja, Berija Alena udara grom i on pada u komu. Mesecima kasnije budi se sa moćima super brzine, što mu daje sposobnost da se kreće kroz Central City kao nevidljivi anđeo čuvar. Iako je u počeku uzbuđen svojim novostečenim moćima, Beri biva šokiran kada sazna da nije jedini sa moćima, ali i da ne koriste svi svoje moći u dobre svrhe. Beri i njegovi partneri iz S.T.A.R. laboratorije posvećuju svoj život da zaštite nevine. Za sada, samo nekoliko bliskih prijatelja i saradnika znaju da je Beri bukvalno najbrži čovek na svetu, ali neće još dugo proći dok svet ne sazna da je Beri Alen postao - Munja.

Action | Adventure | Drama

Stars: Grant Gustin, Candice Patton, Rick Cosnett

Kod:
http://www.imdb.com/title/tt3107288/
 
Poslednja izmena:
Angelus

Angelus

ADMINISTRATOR
#10
hqdefault.jpg


The Flash S04 E01

You need to like this in order to view this content.
Season 04, Episode 01 – “The Flash Reborn”
Season 4 begins with a powerful armored villain threatening to level Central City if the Flash doesn’t appear, so Cisco makes a risky decision to break Barry out of the speed force. But the Barry that comes out isn’t the same Barry that went in.

45354100347328513936_thumb.jpg
 

Top