Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

The Expanse (2015 - 2018)

mauriciovau

mauriciovau

VIP
#1
the-expanse-header.jpgThe Expanse se bazira na seriji istoimenih romana autora Jamesa S.A. Coreyja. Pseudonim je to pod kojim se kriju dva pisca - Daniel Abraham i Ty Franck. Prvi nastavak romana izašao je pod naslovom Leviathan Wakes i bio je nominiran za prestižne nagrade Hugo i Locus 2011. godine.

Radnja se odvija 200 godina u budućnosti, a za to vrijeme ljudi su uspjeli kolonizirati čitav Sunčev sustav. Kao protagoniste pratimo detektiva i brodskog kapetana koji odlaze u potragu za nestalom ženom. Josephus Miller i Jim Holden, detektiv i kapetan, nabasaju na svemirski brod koji sadrži dobro skrivenu tajnu. Najveća zavjera u povijesti čovječanstva možda će ih doći glave.

thomas_expanse.jpg


Prve dvije epizode režirao je Terry McDonough, kojeg poznajemo kao režisera 3 epizode serije Na putu prema dolje, a između ostalih i serija Crossbones te Better Call Saul.

Glavne uloge preuzelisu Thomas Jane kao Josephus Miller i Steven Strait kao Jim Holden, a uz njih će Florence Faivre odglumiti nestalu ženu Juliette Andromeda Mao. U ostalim ulogama nalaze se Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo i Chad Coleman.
Ova znanstvenofantastična priča, točnije svemirska opera, kao roman pun akcije i misterije stekao je solidnu bazu obožavatelja pa će uspjeh serije zasigurno ovisiti o kvaliteti adaptacije. Kako će biti primljena od strane publike, vidjet ćemo nakon emitiranja. Iako je datum još nepoznat, serija će biti na programu još ove godine.Kod:
http://www.imdb.com/title/tt3230854/
 

Top