telenor one toch

Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
kada skidam aplikacije za taj tel neke mi sam smesta na internu memoriju tel, koja je 40MB, i tako mi zauzima #prostor# a za neke mi daje mogucnost da ih smestim na sd kartu (2GB). kako i da li mogu da sve te apl. koje skidam automatski ih na startu saljem na sd. neke od tih sam prebacio na sd jer su mi nudile tu mogucnost a kod nekih to ne mogu.

Član
Učlanjen(a)
21.11.2011
Poruka
3
Skini app2sd aplikaciju sa android marketa , pa ćeš svaku novu aplikaciju moći da prebaciš na memorijsku . Moraš rutovati telefon da bi mogao da brišeš aplikacije koje su već u internoj memoriji . Za brisanje se koristi root uninstaller koji takođe imaš džabe da skineš . Ako ne znaš kako da root-uješ tel pogledaj ovde imaš sve objašnjeno , tako sam i ja .
Kod:
[URL="http://forum.androidsrbija.com/viewtopic.php?f=177&t=2548"]Android Srbija Forum - Pogledaj temu - ROOT-ovanje Alcatel OneTouch 990[/URL]

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.12.2010
Poruka
88
Ne znam za ovu aplikaciju "app2sd" al znam da u podesavanjima ne moze da se podesi zato sto ne mogu svi porgrami da se stave na SD npr. antivirus ili sms locker ili neki drugi sistemski alati fabricki su namesteni da ne mogu na SD zato ne verujem da ces moci.

Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
28
neces moci sa app2sd jer neki programi/app moraju da se pokrecu sa telefona, a ne mogu biti pokrenuti sa sd.
nije mi jasno samo kako imas 40mb slobodne, kad sam ja kad sam uzeo mob imao 70-80mb slobodne memorije.....
inace, jedini nacin da se oslobodis nepotrebnih app sa telefona jeste da root-ujes telefon...ali na taj nacin gubis garanciju....

Član
Učlanjen(a)
18.12.2010
Poruka
88
Da jos nesto sam shvatio kada skidas nesto to ti zauvek ostaje u telefonu : npr ti skidas neku igricu i prebacis je na SD ali idalje deo nje ostaje na memoriji telefona.Isprobao sam ovaj app2sd po meni ovaj program ne sluzi nicemu,sve sto on uradi to mozes da uradis i u opcijama :
meni/podesavanja/upravljanje aplikacija i tu odaberes aplikaciju i na nju kliknes i odaberes opciju premesti na emo. karticu.Jedina prednos app2sd je sto je preglednije.

Član
Učlanjen(a)
24.07.2012
Poruka
29
ljudi pomagajte...
rootovao sam alcatel ot990, i ubacio novu telenorovu 2.3.4 verziju androida i super radi, ali sada nece da mi poveze mob na laltop... probao sam da instaliram drajvere rucno, ali nista... instalirao sam i android manager i opet nista...
pokazuje mi samo da se puni telefon, i ne mogu nista da ubacim iz kompa na SD...
inace mi je na kompu win 7 - 32 bit...
unapred hvala...
pozz

Natrag