Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Slušam....u zadnje vreme sve intenzivnije nekako mi podiže adrenalin hehehe,a moje mišljenje je zavisi koja ne odgovara mi svaka techno muzika već neke blaže varijante gde ima i vokala,a tu uzimam u obzir i hause i electro.Armin,DJ Quicksilver i Tiesto su mi ono kao naj ...ima ih još ali se trenutno ne mogu setiti.
Armin и Tiesto колико ја знам пуштају трансе...и веома су добри...и Paul Van Dyk такође....а за трескавац типа техно и томе слично по мени су веома добри Umek,Carl Cox...Ја иначе слушам скоро све врсте музике у зависности од расположења...тако да ако вас занима нека добра песма или мих само питајте...ту сам да помогнем...музика се код мене не гаси...слушам је и кад спавам...
Muzika?
Hm, a gde tu ljudska bića proizvode zvukove (manje, ili više skladne, kako god)? Nekako, softverski sintetisani zvukovi mi ne potpadaju pod definiciju 'muzika'...