Šta je novo?

Taksista umro za volanom, pa izazvao udes?

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.319
NESREĆA KOD BOGOSLOVIJE: Taksista umro za volanom, pa izazvao udes?
Crna Hronika 09:09, 12.06.2014.

Autor: Beta,Pink

Udes se dogodio nešto pre 8, a ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt muškarca, dok su dve žene, od 49 i 47 godina u drugim kolima, zadobile povrede glave koje nisu opasne po život


Foto: Printscreen Pink

BEOGRAD - Jedan muškarac od oko 70 godina preminuo je, a dve žene su povređene u sudaru koji se jutros dogodio kod Bogoslovije u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.Udes se dogodio nešto pre osam časova, a ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt muškarca, dok su dve žene, od 49 i 47 godina, koje su bile u drugim kolima, zadobile povrede glave koje nisu opasne po život.

Kako se nezvanično saznaje, pretpostavlja se da je muškarac taksista preminuo pre sudara, za volanom i izazvao udes. Povređene žene prebačene su u Urgentni centar, a telo preminulog starijeg muškarca na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Očevici kažu da se "fijat" nekontrolisano kretao, da je potom udario u "tojotu" u kojoj su bile dve žene, posle čega se popeo na trotoar gde ga je konačno zaustavila bandera. Pravo je čudo, kažu očevici, da niko od brojnih pešaka nije povređen.
 
Top