Šta je novo?

Tajkun (2020)

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
62.459
tajkun.jpg


U centru price je Vladan Simonovic, u Srbiji omražen zbog bogatstva koje je stekao tokom raspada Jugoslavije 90-ih godina prošlog veka. Ako je ranije iz senke mogao da upravlja svojom kompanijom, a donekle i privredom cele zemlje, politicari na vlasti sada ga po potrebi stavljaju na svojevrsni stub srama, koristeci ga za jacanje svog politickog autoriteta.

Istovremeno, isti politicari saraduju sa Simonovicevom konkurencijom i planiraju da sebe ili ljude iz svog najbližeg okruženja pretvore u novu klasu njima besgovorno lojalnih tajkuna, sa prividno cistom prošlošcu. Stoga pokušaj atentata na Simonovica nece od njega naciniti žrtvu u ocima politicara i medija pod njihovom kontrolom.

Taj napad samo ce ga uciniti još više izolovanim i ranjivijim, pa ce i istragu o atentatu morati da vodi sam. On je progonjen covek prisiljen na drasticne mere radi ocuvanja sebe i svoje kompanije. Pored javnih i tajnih neprijatelja, on je sukobljen i sa sinom, ali i ostatkom porodice, koju na okupu u stvari održava njegovo bogatstvo.


SEASON 1

magnet link....iskopirati link....otvoriti utorrent....zatim na file.....add torrent from URL
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Top