System mehanic-isteklatrial verzija programa

Član
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
1
Naime,instalirao sam sistem mehanic,posto rekose da je odlican program za ciscenje racunara,sto se pokazalo da ustvari i jeste.Medjutim instalirao sam trial verziju "devetke",pa sam u periodu od mesec dana koristio taj program,ali kada je bilo zadnje vreme krekovanja ja to nisam uradio,pa mi je samim tim istekla trial verzija programa,i sad svaki sledeci put kad je instaliram kao trial,kaze mi da je istekla i program ne radi.Probao sam i sat na racunaru da vratim unazad na to vreme isteka,pa da instaliram,medjutim nista nije pomoglo.Ako neko ima resenje...Hvala.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
moras ga deinstalirati i iz registra obrisati sve tragove sto su vezani za njega.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Sta se desi sa mojim postom jesam sta zgresio?!Ja sam mislio pomoci ovom coveku da resi problem.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ovde se ne postavljaju liknkovi za download , ovo je pricaonica. linkovi za download se postave u download zonu , a linkom se poveze.

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
system mechanic

ovaju program je jako kompaktan ako pogledate njegovu cenu videcete da to nije sarena laza dakle ili nodresiti kesu ili koristti trial verziju svi ostali cracovi i slicne stvari su zamajavanje ovo su moja iskustvo pozz

Natrag