Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
05.02.2017
Poruka
224
Drugovi da li neko imao priliku da malo testira ovaj novi Sygic Truck. Upravo ga instalirao na Y6 i sve radi. Zanimljivo mi ovo novo:

MAIN ROADS
LOCAL ROADS

Ja sam stavio Main roads pa ću malo da testiram, iskreno nisam ST palio godinama :) :) Bas me zanima ima li sta novo bas revolucionarno po pitanju rutiranja. Kontam na Balkanu možda baš dobro dodje ta naredba algoritmu da bira samo main roads.

Javite ako ste sta našli novo :)
 
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
9
Ja nisam uspeo da instaliram SygicTruck 13.8.6 na Honor 9, dok na Lenovo telefonu i Honor 7 radi bez problema, probao sam sve jednostavno nece ni na internoj memoriji ni na kartici, uvek izbaci poruku "Nedostaju vazne datoteke".

Uspeo sam da ga instaliram, doduse ne nekim znanjem nego upornoscu, problem je bio u podesavanju memorije. Kao primarna memorija mora biti podesena interna memorija,imao sam slican problem i ranije sa Honor 7, sada se to ponavlja i sa Honor 9.
 
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
916
Ovaj zadnji Sygic jedva sam ga natjerao da radi sa Here mapama ,kad se instalira i sve stavi bez obzira kad sepokrene traži internet i skida TT mapu i spremi sa ovim mapama koje su unutra od NQ ali nekako sam uspio nakon nekoliko brisanja i dodavanja NQ mapa i sada radi za napomenuti je kad sam sve bio napravio resetirao sam mobitel ali nije opet htio sa mapama NQ.
 
Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
444
Ja ne mogu da skinem sa ovim zadnjim map downloader-om WCL za TomTom mape. Za Here hoce.
 
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
916
Neće ovaj zadnji sygic v17.7.1 sa Here mapama nikako sve sam moguće iscrpio i uvijek traži da se skinu nove mape TT i tako u krug sve sam mjenjao i dodavao i ništa samo tom tom mape.
 
Natrag
Top