Član
- Učlanjen(a)
- 25.01.2010
- Poruka
- 2.174
Sve za Anabelu
Maneken Mladen se očigledno veoma zaljubio u Anabelu tokom boravka u kući „Velikog brata”. Preksinoć je u razgovoru sa Aldenom indirektno otkrio da bi se u životu svega odrekao zbog nje.
![2s9ot2c.jpg](http://i45.tinypic.com/2s9ot2c.jpg)
- Ne znam šta da radim kada se završi „Veliki brat”. Ne znam da li da se vraćam na Tajland, kao što sam planirao. Bio sam siguran da ću se vratiti, ali eto, desile su se neke stvari koje su me navele da preispitujem tu odluku - pričao je Mladen Aldenu, aludirajući na novu ljubavnu vezu sa Anabelom, koja se sve više razvija iz dana u dan. Mladen je objasnio da su mu se u kući desile neke nenadane stvari zbog kojih bi ostao u Srbiji. Iako nije precizirao i naveo da je u pitanju Anabela, Aldenu je bilo jasno o čemu govori.
- Bio sam siguran da ću se vratiti na Tajland, klub dobro radi, super su pare. Mogu ja da se izvučem iz tog posla, nije problem. Imam i neke manekenske angažmane, ne znam, ali voleo bih da ostanem u Srbiji - poverio se Mladen, koji je po završetku ovog razgovora otišao u krevet gde se susreo sa Anabelom. Prvo su počeli da se ljube, a onda je Anabela iz šale počela da se žali da je Mladen uznemirava.
- I sama si rekla da ćeš sve preživeti ako preživiš mene! - šalio se Mladen, a onda su njih dvoje nastavili da leže zagrljeni.
Iako uživa u svoj ljubavi koju joj pruža Mladen, Anabela je sa druge strane glavna Erina meta. On je već nekoliko dana provocira za Mladena, navodeći da zna šta oni to rade pod jorganom, te da se s obzirom na to da je postala gospodarica, dobro „namenski” udala. Siromah Era se čak, kada mu je Anabela naredila da joj isturpija nokte, namazao belim lukom, koji je na kraju stavio u džep od bubice. Era je time poželeo da se doslovno smuči gospodarima, u čemu je na kraju i uspeo. Inače, siromasi su veoma ljuti na bogataše, koji sve više izvoljevaju u svojim prohtevima, a osilili su se i u kritikovanju posluge. Siromašni ih s vremena na vreme gledaju preko ekrana i imaju uvid u njihova ogovaranja, a bogatašima nije jasno zašto su siromašni odjedanput promenili stav i ignorišu ih.
Izvor:Blic
Poslednja izmena od urednika: