Suzuki sve zna

Član
Učlanjen(a)
03.11.2009
Poruka
984
Prvi školski dan u jednoj američkoj srednjoj školi. Učiteljica predstavlja novog učenika Sakira Suzukija iz Japana. Počinje čas inastavnica ispituje:
Sada ćemo videti koliko poznajete američku istoriju. Ko je rekao: "Sloboda ili smrt"?
Odjednom tišina i samo Suzuki digne ruku: Patrik Henri, 1775. godine u Filadelfiji!
Vrlo dobro, Suzuki. A ko je rekao: "Država je narod i kao takva ne smenikada umreti"?
Suzuki ustane: Abraham Linkoln, 1863. godine u Vašingtonu!
Nastavnica strogo pogleda učenike pa reče:
Sram vas bilo. Suzuki je Japanac a poznaje američku istoriju bolje od Vas!
Tihi glas iz kraja učionice: Jebite se, posrani Japanci!
Ko je to rekao? - vikne nastavnica. Suzuki digne ruku i reče:
General MekArtur, 1942. godine u Gvadalkanalu, i Li Jakoca 1982. godine na skupstini
akcionara "Krajslera" u Detroitu.
Razred je u tišini, samo se iz pozadine začuje: Puši kurac!
Nastavnica sva van sebe:
Sad je kraj. Ko je to bio?
Suzuki: Bil Klinton Moniki Levinski, Ovalna soba, 1997. godine u Vašingtonu.
Drugi učenik se prodere: Suzuki je sranje!
Suzuki: Valentino Rosi u Rio de Zaneiru na Motor Grand Prixu Brazila 2002.godine!
Razred pada u histeriju, nastavnica u nesvest a na vrata ulazi direktor škole:
U pičku materinu, još nikad nisam video takav haos!
Suzuki: Tročlano Predsedništvo BiH, prilikom predstavljanja državnog
proračuna, Sarajevo, 2010. godine.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Malopre me je zvao Suzuki i pohvalio moje i nastojanje drugih clanova srpskog foruma da ga odrzimo u dobroj formi na sranicama ovog foruma za humor.....

Da ne verujes sada sam sam od Perice primio mejl u kome me obavestava da mu se javio Suzuki ( sa kojim je vec duze u kontaktu ) i zamolio ga da nam se u njegovo ime jos jedanput zahvali i da istom prilikom zeli da nam izadje u susret i odgovorj na po tri pitanja.
Pitanja treba da mu dostavimo preko Perice ( zbog velike traznje ne daje nikome svoj mejl ).
Pericin E-mail je perica@yahoo.com

Poslednja izmena:
Natrag