Šta je novo?

Sto hiljada evra za najbolje studente

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
Sto hiljada evra za najbolje studente
Otvoren konkurs za „Eurobank EFG“ školarine
04.09.2009. 05:00

Već četvrtu godinu zaredom „Eurobank EFG“ dodeliće sto školarina u vrednosti od po 1.000 evra najboljim studentima završnih godina osnovnih studija koji pohađaju državne univerzitete u Srbiji, saopštila je ova banka.

student-x.jpg


Prijavljivanje studenata zvanično je počelo 1. septembra, a konkurs će biti otvoren do 26. oktobra.
Prijavljivanje kandidata obavljaće se putem onlajn obrasca, koji se, uz prateća uputstva za njegovo popunjavanje, može učitati na veb stranici www.eurobankefg.rs. Konkurs administrira „Institut za evropsku edukaciju“, najstarija i najveća nezavisna, neprofitna međunarodna organizacija u oblasti razmene i administracije visokog obrazovanja. Izbor kandidata obavlja nezavisna međunarodna stručna komisija u čijem sastavu se nalaze eminentni profesori, stručnjaci nevladinih institucija i
priznati profesionalci. U saopštenju se dodaje da će studenti koji apliciraju za školarinu ove godine na raspolaganju imati dva meseca za prijavljivanje, a proglašenje laureata obaviće se na svečanoj ceremoniji u decembru 2009, dok će njihova imena i biografije biti objavljeni na internet prezentaciji banke, kao i u dnevnoj štampi.

Izvor: Blic
 
Top