Staroi a novo pitanje

Član
Učlanjen(a)
22.11.2009
Poruka
12
KAKO DA INSTALIRAM IGRICU KOJU SAM SKINO I RASPAKOVO ,KAZU SKINI PROGRAM HAJ SPLIT ,JA SKINEM ALI OPET NEZNAM STA I KAKO SA NJIM AKO HOCE NEKO DETALJNO I PROSTO DA MI OBJASNI IZVINJAVAM SE NA VELIKIM SLOVIMA ZABORAVIO SAM CAPS LOCK :vorred::dntknw:

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
pa ne razumijem, sta je problem, jel igrica iz rar dijelova ili?

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Moras dati vise podataka o skinutoj igrici.Kao dali je u winraru,zip itd.Program split je da podijeli i sastavi file u vise dijelova.A tebi treba da nadzes datoteku pod nazivom setup.exe.i da pokrenes instalaciju.Ako je winrar moras raspakovati datoteke jer u njima se nalazi instalacioni file setup.exe.Ako je kad raspakujes winrar iso file onda moras imati neki virtualni program za otvaranje tog filea-(Daemon Tools)program.Za vise detelja pitaj ali daj i vise informacija o skinutoj igrici-a mozes i da uploadujes sliku tvog problema pa da se vidi.

Član
Učlanjen(a)
22.11.2009
Poruka
12
u winraru je,raspakujem je i nigde ne vidim taj setup exe evo sta ima,i dobijem 4 foldera adbe autorun DHVBijos jedan,inace radi se o igrici delta foce black hawkdown,nista ja to neznam,isto mi se desilo i sa igricom longov nju sam i instaliro a ne mogu da je koristim drug mi rece da mozda treba da se nareze na disk eto toliko pa ako mozete pomozite pozdrav

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
u winraru je,raspakujem je i nigde ne vidim taj setup exe evo sta ima,i dobijem 4 foldera adbe autorun DHVBijos jedan,inace radi se o igrici delta foce black hawkdown,nista ja to neznam,isto mi se desilo i sa igricom longov nju sam i instaliro a ne mogu da je koristim drug mi rece da mozda treba da se nareze na disk eto toliko pa ako mozete pomozite pozdrav
Opet nista ne kontam.Probaj ovako;instalisi program "ultra iso" i sa njim probaj napraviti iso file,zatim instalisi "daemon tools"i sa njim otvori iso file sto si dobio i zapocni instalaciu.
Kod:
http://rapidshare.com/files/446481579/Ultra_ISO_premium_v9.0.rar
Kod:
http://rapidshare.com/files/445955873/Daemon.Tools.Lite-v.4356-0091.rar

Natrag