Star Wars The Force Unleashed 2

Član
Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
42
E ljudi skinu sam sa neta Star Wars The Force Unleashed 2 ali neku verziju igrice na ruskom jeziku radi super presao sam sacuvaj boze i dosao gde nemam pojima sta da radim a i mislim da je bag.Evo do ovde prati te i citaj te sa ovog snimka molim pomoc sto pre...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
203
Uzmi onu bateriju iz topa pa je namesti u ovaj polimljeni sto je na sred sobe, onda ga sa strujom nateras da pukne i razbije vrata.

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
203
Pa sad neznam, skini neki drugi carck, nece ti se izbrissati save ja sam menjao sa dva crack-a i ostaje mi sve sto sam presao.
Isto sam skinuo rusku verziju samo sam promenio na engleski jezik i crekovao sa TRiViUM crack-om.

Član
Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
42
Upravo sam i instalirao i drugu verziju Reloaded i nece probacu taj krek bio je na pirate bay video sam a mislim da sam ga skinuo... odoh da probam

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Uspeo sam napokon ,instaliram igruicu na drugi sistem vistu i kopiram save games iz vindowsa 7 u vindows wistu i proradi sljaka dobro...msm da je bilo nesto do vin 7...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381
Meni je igra radila na WIN 7 32bit savrseno i presao sam je za 2 dana bez problema. :D :)

Član
Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
42
Vratim ja save games ponovo u win 7 i da vidim dali ce bagovati kada ono nista sve radi ok posle sam na win 7 i obrnuo do kraja... Nemam pojima sta se to dogodilo...

Član
Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
42
imas gore iznad ti pise jedino kako sam uspeo kasnije sam vratio save games iz viste u win 7 i sve mi je do kraja radilo na windows 7 sam i obrnuo...

Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381
hmmmmmmmm. Da vama sto nemozete da predjete taj nivo, pogledajte da li sve radite kako treba i da niste nesto zaostavili na kraju i treba da se vratite. Ja sam igru presao na win 7 32bit-a bez problema.

Natrag