Sta vas izludjuje kod muskaraca

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
tema crnke full me je asocirala....
sta vas izludjuje kod muskaraca?
mislim,ne morate biti zena da bi vas neki muskarci izludjivali..
mene izludjuje kada je muskarac njanjav.sve je tesko i komplikovano i za svaki,pa i najmanji posao su potrebne dugotrajne i obimne pripreme koje najcesce traju danima..i kad najzad rese da nesto urade to je propraceno sa hiljadu uzdaha i milion psovki.
tako da sad uglavnom sve radim sama.samo nisam sigurna da li je to pobeda ili poraz:dntknw:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Izluđuje me samo bezobrazluk. Sve ostalo, sada već mogu da istolerišem. Mislim da me s godinama sve manje stvari nervira, ali to je valjda i normalno. Naučiš da nešto čuješ, nešto ne čuješ, nešto vidiš, nešto ne vidiš, nešto potisneš, a nešto kanališeš malo drukčije. To se valjda zove zrelost... :)

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Nervira me što se ponašaju kao da smo njihova svojina.Ne želiš bit sa mnom,a poludiš kada me vidiš sa nekim drugim!

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Potpuno se slazem sa svim primedbama koje ste na racun " nas " muskaraca do sada iznele i moram odmah da primetim da ste vrlo skromne u kolicini optuzbi (cinjenica) sto ukazuje da se jos niste sucelile sa onim pravim " zajebanim igracima " koji ne prezaju od nicega sto im se nadje na putu ka " samo njima znanom cilju ".
Mozda ( najvrovatnije ) gresim, ali mislim da ste zbog pristojnosti samo nacele stepenik od pramide nasih grehova, bezobrazluka,zajebancija ......i ko zna sta jos.....ima.....do jaja....

Kad bar na kratko (par dana) svi nestali ....to i ja neki put pomislim....pa da malo danete dusom.......a mojoj malenkosti bi se mozda posrecilo....i ukazala.....neka prilikica....

" Ma Salim Se "

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Foliranje i ono njihovo-mislim jedno, radnim drugo, a mislim treće-

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Sta me ne izludjuje???:???:sve me izludjujewacko2
kad se ne brije,ne sisa redovno,ostavlja prljave carape po kuci,dizanje nogu na sto,hrkanje,kad se pravi najpametniji,kad kasni...
sto pitanje nije sta me ne izludjuje???:???:smile3

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Da li sam imala sreće ili sam izuzetno tolerantna ali ništa specijalno me ne izvodi iz takta kada su muškarci u pitanju. Možda malo trgnem penu kada su bolesni jer su svi muškarci uvek fatalno bolesni (gripa je uvek upala pluća, glavobolja je rak mozga, aritmija je uvek srčani udar) ali...

Poludim na bezobrazlok i glupost ali to nema veze sa polom - ludim i kad su muškarci i kada su žene u pitanju...

Ne bih mogla da zamislim svet bez muškaraca... Neka ih samo na ovom svetu, sa njima su žene mnogo srećnije - čak i kada ih izluđuju...

Natrag