STA SVE RADIMO KRIJUCI OD ,,MAME I TATE,, (keve i caleta normalno) :D

Član
Učlanjen(a)
12.03.2010
Poruka
1
Skoro sam sa ortacima izashao (zhivim u selu) da izbleym i ortak vadi paklu i kazhe: ,,ae da probamo :D " gledam ga kao da nije normalan,ali uzimam,zezanje do jaja. Sad purnjamo kad god nam je smor,bezhimo uveche nadjemo se ispushimo par cigareta i super nam je ;) sa obzirom da sam 8 razred (prvi put) to je extra za nas,extra je osecaj kada imash neku tajnu i kada radish nesh shto ne smesh...zar ne? Ai :big_boss: ni mojih se vishe ne :wizard: plashim,jer boli me uvo za sve...ima neko neki predlog kakve gluposti josh mogu da radim :p ?

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
ima neko neki predlog kakve gluposti josh mogu da radim :p ?

Možeš da radiš šta hoćeš, kako si i sam rekao sve u cilju blejanja okolo i gubljenja vremena ni na šta konkretno.

Ali, neće roditelji biti ti koji će biti "zajebani". Roditelji ti ne misle ništa loše, sve što rade rade u cilju vaspitanja, žele najbolje za svoje dete (tj. tebe). Jednog dana, kroz nekih 20tak godina a možda i ranije, kada sumiraš dokle si stigao i šta si sve propustio, shvatićeš da si ustvari jedini koji je bio "zajeban" ti sam.

Član
Učlanjen(a)
27.01.2011
Poruka
447
Kako ti nije zao da gubis vreme na smisljanje takvih gluposti?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
343
Ja sam krijuci kupovala slicice za neki album i lijepila ih dok u blizini nije bilo "caleta" ili "keve" ....
6ht_best-smilies.com_happy498.gif

Natrag