Sta sve pitaju admine

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
- Da promenim username?
* mene pitaš?

- molim vas ja zensko nisam musko.Kako me vide drugi napisali ste da sam musko mozeteli to ispraviti
* napomena: oni sami unose da li su žensko ili muško kada se registruju

- Zbog cega me drugi clanovi krstarice ne vide vec im se pojavljuje da sam obrisao profil ili su tu greskom?
* sajt nema veze sa krstaricom, a i da ima ne razumem sta hoces

- da li je LOVEONELOVE primila moju poruku?
* pa pitaj nju a ne mene

- usla sam pre dva dana odlogorovala se ali moj profil jos stoji tamo i nikako nemogu da sklonim.Da li vi mozete da odlogorujete
* no comment

- izvinite ja sam pogresio slucajno sam ukucao dok sam se igrao na netu bezveze broj i mesto,ja hteo da se uclanim u forum.sta sada znaci ono sto ste mi poslali?
* Čovek se igra na netu tako što popunjava formulare. Šteta što ga nisam pitao za broj kreditne kartice

- kako da sklonim ono srce sto pulsira kod mog profila kad neko hoce da vidi ko je u kafeu.Kod svih ostalih je drugacije.Ide mi na zivci....
* srce oznacava koliko se slazes sa nekim

- samo da vam javim
* šta, majstore?

- nisam dobila broj za adaptaciju
* adaptacija je u stvari "aktiviranje profila"

- mailadresa : ?
* a?

- i ja danas slavim rođendan,a ne vidim svoje ime među nabrojanima.
* Jel' ste Vi neki šaljivdžija ili je nešto drugo u pitanju?
Nismo vidoviti - ako niste uneli datum svog rodjenja kako mi da znamo kada vam je rodjentan pa da vas "ubacimo u spisak" za taj dan? Recite mi da ste se šalili

- molim vas da mi pomognete , sliku postaviti, umanjite koliko piksla treba
* piksla? LOL Ne znam da li misli na pikslu kao pepeljaru ili pikslu kao kada hostuješ poker game ili "piksla" u bosanskom izgovoru.

- Volim sve sto vole mladi, ne obuzdan, vatren.....
* Super si dečko, samo reci to nekome koga to interesuje a ne na support

- ne mogu da objasnjavam da sam musko kad izadjem na chat...
* Pa sta predlazete da ja uradim da vam pomognem?

- kako da primim fotografiju koja mi je poslata
* nemam pametan odgovor

- Postovani, molim Vas da mi aktivirate VIP koji sam uplatila 18.10.2006. godine na Kalenic pijaci
* hahaha (za one koji ne znaju / na kalenića pijaci postoji pošta)

- nista posebno,sklon sam promenama
* samo vam je dosadno pa pišete to na support?

- kada posaljem sms za uplatu clanarine zasto ne mogu da dobijem kod saljem sms iz svajcarske jer sam na viksnoj mrezi
* a?

"Citat:
veliki pozdrav i jedno pitanje:
jel ima mozda negdje da se nadje one nase pjesme sto se pjevaju ono u troje na sav glas hvala. "
* ?

"Htela bih ako je moguce da ubacim u telefon melodiju od Cece Manta, manta.
Pogledala sam na vasem sajtu ali nisam uspela.Inace imam Samsung SGH-E770, a zivim u holandiji.
unapred zahvaljujem "
* imam i ja neku nokiju...

"U koliko sati ima autobus za Tuzlu?Hitno mi odgovorite pošto putujem iz Beograda! "
*em na pogresnom mjestu pitas, em nemam pojma kad ide bus

Proba ,
Sta ima
* radi. evo, nista

Poslednja izmena:
Natrag