Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2010
- Poruka
- 163
Trazio sam nesto na internetu kad odjednom mi se izgubile sve ikonice kad sam restartovao racunar nece da se upali tojes stigne do nekle i tu stane evo i slika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Trazio sam nesto na internetu kad odjednom mi se izgubile sve ikonice kad sam restartovao racunar nece da se upali tojes stigne do nekle i tu stane evo i slika
Trebalo bi da moze da se popravi sa recovery opcijama. Potrebno je ubaciti instalacioni disk, izabrati repair, pa startup repair... Eventualno treba proveriti da hard disk nije podesen da kompresuje podatke...
Da, slazem se. Mada moze se desiti i da je neko dirao nesto sto ne treba Imam drugara koji pusta klince da rade sta hoce na kompu, a i znam neke koji su brisali neke njima nepoznate stvari, na primer drajvere i slicno da oslobode mesto na hdd Ne kazem da jeste, ali moze se desiti da je neko pokusao da kompresijom na sistemskoj particiji ustedi prostor na hdd U svakom slucaju najsigurnije resenje je najverovatnije reinstaliranje sistema...