Sta mislite o antihristu sinu pogibije i kad ce doci?

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
STA MISLITE O ANTIHRISTU SINU POGIBIJE I KAD CE DOCI? JA MISLIM OD 2012-2020g.antihrist.jpg

.prestol za antihrista.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Има их више то су Ватикан, САД, ови екуменисти. Али доће овај задњи Антихрист и више их неће бити.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
ZA TRIPO 41

u pravu si prijatelju ima ih mnogo no ja licno mislim da ce to biti predsednik evro unije razmisli zasto je to mesto jos uvek prazno.

Zato sto se evro unija nije potouno ujedinila fali jos neko,a moguce je da ce to biti predsednik ujedinjenih nacija ili papa iz vatikana.

POZDRAV OD FAKY SWERIGE

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
ЕУ је сатанска творевина чија је једна од институција у облику вавилонске куле, чији је један од званичних плаката вавилонска кула у изградњи. Нисам знао да је столица упражњена, мислио сам да већ има предс. ЕУ. Али то све тако треба да буде. Значи ипак се чека предс. ЕУ, један од Антихристоса.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
Pogledaj dokumentarni film kradja evrope.

I obavezno igrani film omega kode ili kode omega neznam tacno.

Tamo su sve objasnili pametni ljudi.

Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
481
A Pismo ne nagađa, ono tačno govori preko proroka i to se zapisa da će doći bezakonik i SESTI u hram u JERUSALEMU.
Piše kako će doći sa kakvim znacima i Pismo daje i podatak koje će vreme iskoristiti da sebe pokaže kao Mesiju Jevrejima.
Piše ko je taj čovek i piše odakle dolazi i gde mu je presto.
Piše i kako će završiti i on i njegov pobro.
Sve piše samo treba malo čitati odnosno SLUŠATI.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
A pogledaj te ovo i jasno ce vam biti odakle ce doci "Antihrist"

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
16.01.2012
Poruka
361
Postoji spisak gradova u kojim ce se pojaviti u pitanju su gradovi u latinici zbir slova imena daje 666 neki od tih gradova neznam tacno tabelu koji broj koliko nosi ali je u pitanju niz rec computer takodje cini 666 ali sve zavisi kako se stvari koriste na koji nacin na dobro ili zlo

Natrag